[]

küçük kızlara tebelleş olan adamlar

bazı adamlar 30 yaşında, 14 yaşında kızlara tebelleş oluyor, bunlar pedofili biliyorum da, başka sebebi de şu olabilir mi: bunlara kendi yaşındakiler bakmıyor, anlıyor çünkü bu adam düzgün değil bundan bir yol olmaz. bunlar da ergenlik döneminde bunları erkek sanan kızlara mı sarıyor, ezikler?




 
O da var bence


  • aguilas negras  (25.03.14 10:05:35) 
18-20 yaşındaki kızlar da 30 yaşında adam için saf ve kandırması kolay olur. 14 yaşın tek açıklaması pedofili.


  • r_u_h  (25.03.14 10:11:22) 
Aslına bakarsan 14 yaş pedofilinin tam karşılığı değil. Çünkü 14 yaşındaki insan tamamıyla çocuk olmaz. Pedofili daha çok -12 yaşı kapsar. Ergenlik öncesi yani.


  • once  (25.03.14 10:31:49 ~ 10:32:46) 
dediğin doğru. ama kadınlar erkeklerden her zaman olgun oluyor. yani dediğin 30 yaşındaki kadın ile 50 yaşındaki erkek için de geçerli. ama 30-14 olunca 30 yaşındaki adamın beklentisi farklı oluyor.


  • ben smyrna  (25.03.14 10:38:59) 
bence de pedofili kapsamına girmez. belki vicdansız ahlaksız piskopat köpekler olabilir.

edit: köpek dedim, türcüyüm. öz eleştirimi veriyorum.
  • nereye bu gidis  (25.03.14 10:44:01 ~ 11:25:35) 
tck'ya göre 15 yaş sübyan'ın sınırıdır.
küçük kızların elde edilmesi daha kolay göründüğünden, daha toy olmaları ve yetişkin birini yargılayacak duruma sahip olmamaları yüzünden, özgüven sorunu yaşayan, hayatta ipsiz sapsız olan insanların hedefi olabilirler. ben de çevremde gözlüyorum bunu. ilişkide yaş farkı olabilir ama kız daha çocuk adamsa yetişkin. bu etik ölçüleri zorluyor.

ben yıllarca bir kurumda çalıştım, orada benden on yaş küçük kızlar benden yirmi yaş büyük adamlara sırf iş ilişkisi kurmak için sırnaşıyordu. bana "abi" diyor ama benden yirmi yaş büyük adama adıyla hitap ediyordu. o zaman bu meselenin tümüyle erkeklerin yozluğuyla ilgili olmadığını düşündüm.
öte yandan Oscar Wilde after twenty-five everyone is the same age diyor, yirmibeşinden sonra herkes yaşıttır.
bugünlerde bu artık yirmiye düşmüş olabilir.
  • kalemdefter  (25.03.14 10:46:30) 
18 yaş altı - kız çocuğu olarak geçer. kandırmak ve korkutmak daha kolay olduğundan tercih sebebi. tamamen hastalıklı bir ruh hali. pek muhterem yasa koyucu ve uygulayıcılarımız sağ olsunlar her hangi bir yaptırım olmadığından ortalıkta cirit atıyor.
okullarda öğrenci taciz eden öğretmenlerden tutun - ki öğretmen öğrenci için putlaştırılmış bir kişidir çocuk bunu kötü/ art niyetli kişi olarak düşünmez bile.- bir milli eğitim ilçe müdürü vardı çalışanlarını taciz etti diye öğretmenliğe alındı. devletcek önünü bir açıyoruz pir açıyoruz sormayın.

  • biliyorum ki ben  (25.03.14 11:22:12) 
ergenliğe girmiş olsa da, dışarıdan bakınca çok 'gelişmiş' görünse de, 14 yaşında bir kız çocuktur arkadaşlar. gayet de pedofilidir. zaman değişiyor, ben 14 yaşındayken ne saç bilirdim ne makyaj. şimdiki çocuklar çok küçük yaştan itibaren bunlara maruz kalıyor, o yüzden bizim 14 yaşımıza göre daha olgun görünmelerine kanmamak lazım. bizim gözümüz hala oyuncaklarda olurdu o yaşta ama şimdikilerin daha farklı oyuncakları ve oyalanma yöntemleri var.

sorunuza gelince bence buradaki ana fikir pedofilinin yanı sıra kızı 'gözü açılmadan' eve kapamak. kızı veren aile için de hem ekonomik bir yükten kurtulmak hem de yaşı büyüyüp aklı dışarı kaymadan 'namusuyla' bir an önce evlendirmek.
  • quasiromantic  (25.03.14 11:24:50) 
31 yaşındayım ,gecen hafta cuma gecesi machine de bir hatunla tanıştım 16 yaşında olduğunu pazar gecesi tesadüfen öğrendim.. tanıştığımızda bana 22 yaşındayım demişti , ne sübyancıyım ne de kandırdım vs . olayım belli , beklentim belli , aldığım belli verdiğim belli.. erkek olarak ben mi suçluyum şimdi bu kaşarla takıldığım için ??


  • lucifer morning star  (25.03.14 12:22:05) 
30 yaşındaki adamın 18 yaşındakine yazması sadece kolay kandırmak değil tabii ki. Daha taze bir vücut ve cilt faktörü de var. Ekmek arası ekmek yiyen kızlarımız erken çöküyor maalesef.


  • arnold schwarzeneger  (25.03.14 12:33:58) 
arnold, ekmek arası ekmek yiyen kızlarımız hemen çöküyor, erkeklerimiz brad pitt olarak hayatlarını sürdürüyorlar. yani hayatımda senin şu cevabından daha saçma bir cevap görmedim. daha da söylerdim ama konumuz bu değil.
lucifer, 16 yaşında bir çocuğa kaşar demek nasıl vicdan onu hiç anlayamadım.

  • rock n roll  (25.03.14 12:54:57) 
16 yaşında ama 22 yaşındayım diyor , tanıştığımız yer machine , çıkıp gittiğimiz ve iki gün takıldığımız yerde evim.. ben kızın yaşını tesadüfen öğreniyorum.. afedersin ama y.rr.k yemek için yaşını büyük söyleyen (sırf beni de değil aynı zamanda mekanı da kandırma söz konusu ) ondan sonrada barda tanıştığı erkeğin evinde sorgusuz sualsiz 2 gün sürreal takılan hatun kaşardır. eğitimsiz desen eğitimsiz de değil robert de okuyor , ama amerikan tarzı bitch'lik özentisi mi evet , kaşarlık sıfatını hak ediyor mu yine evet.


  • lucifer morning star  (25.03.14 13:00:07 ~ 13:17:31) 
Bir insanın taze vücut beğenmesi için Brad Pitt fiziğine sahip olması gerekmiyor. Nice patatese dönmüş kız da Biscolata erkeklerini tercih ederdi neticede. Esas sen saçmalamışsın.


  • arnold schwarzeneger  (25.03.14 13:05:39) 
abi senin de gittiğin yer machine, sen de barda tanıştığın kızı evine götürüp iki gün saykodelik takılıyorsun. o kaşarsa sen ne oluyorsun?

bu arada 14 yaşında bir kızla ilişkiye girmek hoş karşılanacak bir iş değil ancak pedofili de bu değil.
  • john lee hooker  (25.03.14 13:06:29) 
rock... göreceğin üzere erkekler ayakları yere değiyorsa tamamdır demeye devam ediyorlar.


  • ben smyrna  (26.03.14 21:29:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.