[]

bikac soru

1- koşarken ağzımıza neden küflü demir tadi gelir?
2- tanisciler servisten önce neden ellerine aldıkları topları kontrol edip birini geri atıyor ki? Toplar tabi ki standart ama,neden oyle bisey yapma ihtiyaci hissederler?



 
1- normal durumlarda gelmemesi lazım. ağzına gelen kan tadı akciğerde kümüle olan kanın mukusla beraber ağza gelmesinden dolayı olabilir. bunun sebebi yüksek efor sarfettiğin sporlar yaptığında kalbin gerektiği çalışma hızına çıkamaması olabilir. eğer son ventrikülün kalpten vüduda gönderiği kan, sağ ventrikülün akciğere gönderdiği kandan az ise akciğerlerde kan kümülasyonu görülebilir. kendini daha az zorlarsan herşeyin düzeldiğini göreceksin.

not:doktor değilim ve bu da benim tıbbi fikir ve tavsiyem değildir.
  • bubezleeb  (25.03.14 04:33:29) 
2- toplardan bazıları sönük olabiliyor, imalat hatası yani, o top hakeme gönderilir, oyun dışı kalır. bir de; toplar yeni açıldığında olmasa da birkaç oyun sonra biraz yıpranırlar, oyuncu da en sert, sağlam olanı hangisiyse onunla servis atmak ister haliyle, bu sebepten yumuşak bulduklarını geri gönderirler.


  • tiny penny  (25.03.14 15:39:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.