[]

12bin dolari 1bucuk milyon dolara cevirmek. nasil anasini satiyim?

herif yapmis. penny stock larla. tamam bunun yaninda 10bin dolarini kaybeden milyonlarca insan vardir eminim ama bu herifin basarisinin sebebi ne lan? hani kisa zamanli trade lerle para kazanilmiyordu? oyle bir iki kere sansinin tutmasi degil bu, sadece sanstan olmasi imkansiz.

isin kotusu sonra gene 12binle baslamis ve 2 sene sonunda 90bin yapmis onu da. oha oha. sans olamaz.

en.wikipedia.org

eger nasil yaptigini ogretme isine girmemis olsaydi inanmam cok daha kolay olurdu. ogretme kismina girdi mi aha tamam diyorum dolandirici, sansi yaver gitmis. ama yok lan sans olmasi imkansiz

ne diyorsunuz duyurucular?

edit: www.timothysykes.com su sitesini gordukten sonra dolandirici oldugunu anladim. napmis hacklemis mi lan sistemi yoksa.. boyle bir site yaptigina gore sanstan yapti o kadar parayi. ya da sistemi kirdi. baska aciklamasi var mi?

 
anahtar kelime "bar mitzvah" diye dusunuyorum.


  • el desaparecido  (25.03.14 02:46:30) 
@el desaparecido ahah olabilir, yanlis yerde dogmusuz anasini satayim


  • babamasoliimbananickaldirsin  (25.03.14 02:52:56) 
el desaparecido'ya katılıyorum... her kapıyı açar o kelime.


  • compadrito  (25.03.14 03:27:43) 
Sadece yahudi olmasinin nasil bir etkisi var ki? Amerika'da milyonlarca yahudi var. Bunlarin hepsi 1-0 onde mi basliyor hayata?


  • babamasoliimbananickaldirsin  (25.03.14 03:36:05) 
gugıla why jews yazıyosun, ilk sırada are rich geliyo...

fakir yahudi yok mudur? vardır tabii. ama genel olarak çok iyiler ticaret hayâtında.

herifin biri şunları yazmış:

There's little question though, that we're over-represented amongst professionals and in business, both well-paying parts of the economy.

Some reasons:

1. In the Middle Ages and later, in Christian Europe, money-lending was prohibited for Christians, and all other occupations for Jews. So we were forced to get into finance - and hence, developed a tradition for it.

2. An ancient tradition for investing in our children's education - there is no such tradition in Christianity. This persists to the present day, and is partly responsible for the astonishing over-representation of Jews amongst Nobelists.

3. "Natural" selection - in the Middle Ages in Christian Europe, the smartest minds of each generation went into the Church - and hence produced no offspring. Meanwhile, the smartest minds in Judaism tended to become great scholars and were desirable partners and so if anything produced more offspring than average.

4. The dispersion of Jews to many countries had the result of expanding international trade - trade requires communication and trust.

In other words, if pre-modern Christian society had not crippled itself by denying to itself the finance industry, the benefit of its best minds, the advantages of education, we would not be on average better off. Or even more briefly, we kept moving forward while you insisted on staying back.

bunlar da babalar:

www.jspace.com
  • compadrito  (25.03.14 03:49:10 ~ 03:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.