[]

Yurtdışına Döküman Gönderimi

Yurt dışına döküman gönderimi yapacağım yarın. En geç 31 Mart Pazartesi orada olması gerek. Ancak Bu hafta içi ulaşsa o da çok iyi olur. Hangi şirketi önerirsiniz.

Araştırmalarımda UPS Express Saver uygun gibi geldi bana 1 gün sonrada adrese ulaştırıyormuş ve olumsuzluk halinde para iadeli. 55$ civarı bu hizmetin fiyatı. İyi midir, kötü müdür bilemedim..

Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekiyorum.

Teşekkürler.

 
Bugüne kadar UPS'le sürüsüne bereket belge yolladım yurtdışına. En geç 2 günde teslim ediliyor. Hiç sıkıntı yaşamadım.


  • idyl  (24.03.14 22:13:42) 
UPS/DHL ikisi de son derece güvenilir, DHL daha bir avrupa odaklı fakat döküman gönderiminde hiç bir sorun yaşanmaz. bu hafta almanya'ya rahatlıkla ulaşır.


  • kuja  (24.03.14 22:18:15) 
arkadasim 2 ay once dhl ile almanyaya 110 kusur liraya evrak gonderdi. 2 gunde sorunsuz ualsti


  • jedilance  (24.03.14 22:22:37) 
ptt aps ile gönderdim bi kere 60 lira tuttu 3 iş günü içerisinde almanyadaydı


  • allstar  (24.03.14 22:30:40 ~ 22:30:48) 
En son almanyaya belge yollayacagim zaman dhl kullanmistim 80 liraydi 1 sene onceydi belki para degerlerinden dolayi artmistir fiyat ki rakip firmalar fiyat farki yapmiyo cok ama ikisi de ertesi gun ulastiriyo yerine


  • ozymandias10  (25.03.14 12:59:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.