[]

very cupcake istanbula çalışıyor mu? + istanbulda verycupcake gibi yer

bu gece tatlılardan sorularla aranızdayım. ankaraya gittiğimde very cupcakede yediklerim gibi cupcake başka yerde yemedim, istanbulda yoklar galiba. peki istanbula çalışıyorlar mı? hiç ankara dışında oradan alım yapan oldu mu?

very cupcake gibi istanbulda nereler var kreatif ve şahane alternatifleri olan.

1. fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net

2. scontent-a-vie.xx.fbcdn.net

3. scontent-b-vie.xx.fbcdn.net

ben yandım siz de yanın.. görseller ne tarz istediğimi az çok göstersin diye var.

not: bir yerim şişti.
not 2: bir önceki duyuruma gidip pasta standı seçmeme yardım edin bir de öptüm.

 
la vie en rose, yeniköy.


  • kırmızıkaşekaban  (24.03.14 20:59:57) 
@kırmızıkaşekaban

website ya da instagram hesabı var mı incelemek için.
  • kirazıseviyorum  (24.03.14 21:25:17) 
mrs cupcake var. Benim hatun bunların hepsini solda sıfır bırakıyor o ayrı.

www.mrscupcake.com.tr
  • Beckwith  (24.03.14 21:28:02 ~ 21:28:23) 
sevgili kiraz, sosyal medyayla pek alakam olmadığından aktiflik durumlarını bilmiyorum. www.lavieenrose.com.tr ama internet siteleri bu. mönüleri var, blogları var.
bir kez bile olsa gidilmeli bence.

  • kırmızıkaşekaban  (24.03.14 21:29:27) 
@beck

baktım da pek very gibi gelmedi bana. neden bilmiyorum oranınkiler bana bir tık daha iyi geliyor. ama yine de kurtarabilir bir öneri teşekkür ederim.

@kırmızı

çok beğendim burayı kesinlikle aklımda artık :)
  • kirazıseviyorum  (24.03.14 21:31:19) 
yummy cupcakes diye bir yer var ama ben çok beğenmedim.


  • inheritance  (25.03.14 09:43:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.