[]

Hollowlife

şaşırdın mı kardeş sen?

aynı duyuruyu üstüste girmiyorum... İlk girdim cevap gelmedi SAATLER SONRA eskisini silip yenisini girdim sen sildin ondan da SAATLER SONRA yeniden girdim zira hala çözülmüş değildi sorunum sen yine sildin...

dostum ben sorunum çözülene kadar girerim bunu... uzar gider yani... amaç soru sorup cevap almaksa rahat bırak duyurumu...


sincerely

 
silip tekrar girmek de yasak. mesela bir duyuru açtın diyelim sabah. silip tekrar akşam açamıyorsun aynısını. 3 gün sonra tekrar açabiliyorsun. yanlış bişey yapmamış, kendisi daha iyi açıklar zaten.


  • rock n roll  (24.03.14 19:25:50) 
saatler sonra değil en az 3 gün geçtikten sonra yeniden açabilirsin. kurallar böyle yapacak bişi yok. www.eksiduyuru.com


  • disfori  (24.03.14 19:26:07) 
bariz sıkıntılı durumlardan ziyade böylelerine el atmayı seven bir arkadaş.


  • armagan  (24.03.14 19:29:09) 
ya iyide çok saçma değil mi? gündüz girdiğim duyuruya saatlerce cevap alamıyorsam soruda en azından benim için nispeten önemliyse, tekrar silip yazılmasında ne gibi bir sakıncı var?

Trollemiyorum, spamlemiyorum bişi yapmıyorum. Whatsappla alakalı bi sorunum var, ne yapacağımı bilmiyorum ve cevap almak için soruyorum. Tek bir cevap dahi gelse silip girmeyeceğim üstelik ama yok belki cevap bile geliyor ama ben göremeden silinip gidiyor.
  • Sskywalkeremre  (24.03.14 19:35:38) 
iyi de bu nası bi mantık arkadaş. benim için nispeten önemli diye bir savunma olmaz ki? herkesin sorusu kendine göre önemli, cevabını bulamamış son çare gelmiş sormuş. herkes silip silip baştan açsın o zaman anasayfa uçsun gitsin. adamlar optimum bi süre belirlemişler işte. en azından 2 gün sonra falan aç bari. saatler sonra dedin mi olmaz o iş.


  • xenophobe  (24.03.14 19:51:58) 
üç şey söylemek istiyorum,

1-) bana göre evet bu uygulama saçma. ama kural budur. biz de kendi isteğimizle alternatifleri olan bu siteye yöneldik. kurallara uyaceuk yani.

2-) arkadaş kuralları uygulamış, sıkıntı yok.

3-) hollowlife zaten yaptığı chıLqınLıqqlarla bilinen bir arkadaşımız. eğer silinen duyuru/cevabın varsa ve hollowlife yazıyorsa, haklı olduğunu düşünüyorsan geç gitsin. başkası sildiyse itiraz et.
  • zazazaraeta  (24.03.14 19:54:07) 
@xenophobe arkadaş optimum süre 3 gün yalnız. öeah! 72 saat normal değil.

@zazazazareatasorunda hollow life in haklı olduğunu düşünmemem zaten dostum
  • Sskywalkeremre  (24.03.14 19:55:48) 
e aynısını söylüyorum, hadi 3 gün sonra olmasın 2 gün sonra olsun ne bileyim 36 saat sonra olsun. senin saatler sonradan kastın aynı gün içindeki birkaç saat sonrası sanırım. o çok ekstrem oluyor. gayet haklı bir işlem.


  • xenophobe  (24.03.14 19:59:49) 
sorun çözülene kadar girerim bunu uzar gider deme. uçar gidersin. çünkü kural dışı yaptığın. o silecek, sen tekrar yazacaksın, sonu da uçuş. gereksiz inatlaşmaya lüzum yok :)


  • rock n roll  (24.03.14 20:01:33) 
@xeno spesifik olarak sana saat vermem imkansız doğal olarak ama sabah girdiğim duyuruya cevap alamayınca bi öncekini silip akşam saatlerinde bir daha girdim. skala bu. yoksa 2 saatte bir girmiişliğim yok aynı duyuruyu ruh hastası gibi.

@rock n roll uçup gidersem de giderim yapacak bir şeyim yok. kurallar ya herkes için eşit uygulanmalı ya da esneklik tanınıyorsa herkese tanınmalı. bu şekilde tutum çok saçma
  • Sskywalkeremre  (24.03.14 20:04:33) 
senin yaptığını biz de yapsak, bizim ki de silinir. benim silinen cevaplarımı genelde hollowlife siler, gerçekten kuralı uyguluyor itiraz edemiyorum. aşağıda kuralların yazdığı kısıma bak, senin durumunda var orada. yani yanlış bişey yok.


  • rock n roll  (24.03.14 20:09:56) 
kurallar herkes için eşit uygulanıyor yani? Herhangi bir esneklik yok...

ok o zaman hollowlife kardeş sen haklısın ve ben kendime laflar hazırlıyorum....

gençler sizide trollediğim için üzgünüm =/
lütfen beni affedin olur mu =/

HAKSIZIM =/
  • Sskywalkeremre  (24.03.14 20:18:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.