[]

Görseldeki tartlardan hangisini yapayım?

Selamlar gurmeler,

Arkadaşımın annesi instagram hesabımda pişirip paylaştıklarımı görmüş, çok beğenmiş ve bana 2 gün sonrası için 16 tane tart siparişi verdi. 8 tanesi kesin çikolatalı olacak 8ini de bana bıraktı. Ben de karar veremedim, çok güzel olsun, çikolatalının yanına yakışsın ve o ağırlığı biraz hafifletsin istiyorum.

Aklımda muzlu, vişneli, karamelli, frambuaz-greyfurt, çilekli tart vardı bunları eledim. muz ve karamel ağır olur diye düşündüm. vişne dondurulmuş kullandığım için suyu akıyor iyi olmayabilir o bekleyince. çilek ve frambuaz-greyfurt kaldı geriye. sizce hangisi, görselleri de muhtemelen şöyle olacak. (bu görseldekiler daha önceden yaptıklarım)

Pembe olanın kreması greyfurtlu ve frambuazlı. frambuaz kullanmıyorum üstünde çünkü eriyor o da.
Beyaz olan da peynirli ve vanilyalı. Üstüne de içi krema ile doldurulmuş çilekler kullanılacak.

Siz olsanız çikolatalı tartın yanında hangisini yemek isterdiniz?
Görselliği için öneriniz var mı?

Önemli benim için, çok güzel olsunlar istiyorum çünkü beğenilirse başka siparişler de alabileceğim ordan.

Şimdiden teşekkürler.

 
benim aklıma mürdüm eriği geldi ama onu bu mevsimde bulmak zor olur. kadıköyde İstisna Tatlar'da mürdüm erikli tart yapıyorlar çok lezzetli ve hafif. sonra da bal kabaklı olabilir. photos1.blogger.com güzel duruyor gibi?

elmalı olabilir. elmalı bir krema yaparsın. üzerine minkik küp küp tarçına bulanmış elmalar koyabilirsin.
elma yerine armut da olabilir.
bu arada bu ikisi arasından seçersem ben çilek derim.
  • kırmızıkaşekaban  (24.03.14 18:01:06 ~ 18:03:27) 
çilek kesinlikle. greyfurdu tartın üzerinde herkes sevmeyebilir.


  • my december  (24.03.14 18:01:15) 
çilek


  • mrz breezy  (24.03.14 18:15:03) 
ben greyfurtu yerdim ama herkes sevmez, çilek.


  • sayns  (24.03.14 18:21:38) 
Amac baska siparislere acik olmaksa, maksimum kendinizi gostermek daha iyi degil mi?

8 cikolatanin yanina diger 8 icin; 2frambuaz, 2 greyfurt, 2 cilek diyorum o yuzden. Hem cesit cok olur, hem begenme egilimini gorebilirsiniz, hem de sik olur.
  • elmali kurabiye  (24.03.14 19:24:59) 
Bir de cileklinin cilegi az degil mi? Tabani da cilekle doseseniz, sonra krema, sonra dolgulu cilek gibi.


  • elmali kurabiye  (24.03.14 19:27:03) 
@elmalı kurabiye: çileklinin içinde de çilek var evet, yazmamışım onu.

bir sürü çeşit yapmak isterdim ama iki çeşit olsun istediler sadece :)
  • april12th  (24.03.14 19:35:36) 
O zaman cilek en ideali bence. Greyfurt ekstrem kacabilir, frambuaz da donmus olucak el mahkum, sikinti olur o, kremayi sulandirir illa. En guzeli cilek, boyle minik dag cilegimsilerden bulabilirseniz eger hele, dehset olur:)
Ben kremaya cilek parcalari ekliyorum, alta da cilek dosuyorum, ustune koydugum butun cilegin de yarisini cikolataya batirip, sogutup koyuyorum da siz zatn cikolataya doyuracaksiniz oteki kisimda, ondan dolayi antep fistigi tavsiye ederim, yesil kirmizi cok guzel gorunuyor hem :)

  • elmali kurabiye  (24.03.14 20:46:39) 
çilek.

8'den fazla yapmıyorsun, kendin yemeyeceksin, ona göre. :)
  • papillon7  (24.03.14 23:37:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.