[]

25 mart sonrası ekonomi

tape cumhuriyeti'nde yarından sonra ekonomi nasıl olur? büyük ses çıkar döviz daha da tepetaklak olur mu?




 
olmaz.


  • sanal hayvan  (24.03.14 13:51:15) 
hiç bi cacık olmaz.
kendi kendinize bi tarih attınız ortaya, kendi kendinizi de inandırdınız.
bu millet o tapeleri yer mi? yemeyeceğini dün 1.5 milyon insan yenikapı da gösterdi.
ha size eğlencelik bi tape çıkar işte. güler geçersiniz...
  • ne nicki be  (24.03.14 13:52:46) 
of yeter artık ne nicki be! cidden yeter! burada biri soru soruyor, sen hala her daim siz ve biz'desin! Yeter ya! Lütfen insanları artık ayırma! Herkese 'nah alırsınız' şeklinde yorumlarla gelme! Duyuruları kişisel algılama! Kimse senin babana küfür etmiyor, hele ki bu soruda kimse siyasi görüşünü dahi belirtmiyor!

Kafayı sıyıracağım yemin ediyorum. İnsanlar bu kadar düşmemeli ya!

Sorunun cevabına gelince... Buna net bir cevap bulmak mümkün değil. Yarın için tape çıkıp çıkmayacağı dahi belli değil. Lakin dövizin düşmeyeceği kesin. Ekonomide istikrar çok beklenmiyor zira önümüz yerel seçim, sonra cumhurbaşkanı, genel seçim vs.
  • dessy  (24.03.14 14:03:06 ~ 14:04:38) 
görmezden gelin, bu kadar zor olmamalı dessy. he deyin geçin.

tape'nin şiddetine göre olabilir dövizde ve borsada değişiklik ama zor.
  • ozzpwnz  (24.03.14 14:04:22) 
@dessy
niye bana patlıyorsun? başkaları ayırmıyor di mi burada insanları?

tüm duyurularda, cevaplarda akp lilere g.t gılı diyen adamlar ayırmıyor insanları, ben ayırıyorum di m? samimiyete bak...

evet. sen istediğini söyle. kimseye hakaret etmiyorum. kimseyi küçük düşürmüyorum, aşağılamıyorum. ve istediğim cevabı veririm. bu çıkışını da insanları ayırıyorsun bahanesine sığınma! kendin bile inanmıyorsun.
  • ne nicki be  (24.03.14 14:05:20 ~ 14:07:01) 
@ne nicki be
yenikapı'daki insan sayısı 1,5 milyon'un 5'te biriydi. 30 Mart akşamı için yaptığınız oy tahminlerinize bu katsayıyı uygulayın. En fazla %20 oy almanız lazım ki, hadi 30 olsun. Bu da size kimin neye inanıp inanmadığı konusunda fikir versin. Fikir mekanizması çalışmıyor ise de 30 Mart akşamı TV izlemeniz yeterli.

  • vizdilva  (24.03.14 14:06:25) 
ne nicki be saolsun desteklediklerin bunu başardı zaten.
he bu arada 1.5 mılyon degıl. başbakanına göre 2 milyonmuş. emmiyete görede 350 bin.

www.59saniye.com

edit: göt kılı demiyoruz biz genellikle cahil diyoruz. bunuda sizin bakanınız açıkladı zaten.bize oy verenlerin yuzde 63'ü ortaogretım mezunu diye.
  • tadutadu  (24.03.14 14:07:27 ~ 14:09:04) 
Şu anda çok ciddi bir siyasi belirsizlik var. CHP de alsa, AKP de alsa faizler ve döviz artmaya devam edecek önümüzdeki 2 yılda. Devlet sistemi toptan alt üst edilmiş halde.

Şahsi tahminim. Kaynak götüm.
  • roket adam  (24.03.14 14:08:36) 
Şu duyurum için bana 'keşke herkes senin gibi olsa' tarzında bir özel mesaj atmıştın.

www.eksiduyuru.com

Keşke ne demek istediğimi anlayabilseydin.

Yoksa ister aşağılamaya, ister ötekeleştirmeye devam et; hayat senin. Ancak 'tape' sözcüğüne bile katlamadığın bu duyuruda ortaya çıktı.

Tape'e inansam da, inanmasam da, hepimiz TEKİZ ya! Hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz! Ben düşmanın değilim! Hele ekonomi ile ilgili soru sormaya gelen bu arkadaşın hiç değil!
  • dessy  (24.03.14 14:11:41 ~ 14:12:43) 
@dessy
yahu ben tape ye inanmadığımı söyledim. siz de kendinizi inandırmayın boşuna diyorum. bunun neresi ayrımcılık.
ha bu ayrımcılığa çok kızıyorsan binlerce duyuru var burada ayrımcılığın dik alasını yapan. ama onlar da ayrımcılık senin istediğin yönde. yani akp lileri aşağılayarak hakaret edilerek yapılıyor. dolayısıyla onlar seni sinirlendirmiyor zannımca.
  • ne nicki be  (24.03.14 14:24:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.