[]

kadınlar bayanlar

iyiki varsınız ya,bu gün aklıma geldide askerde ne kadar pisti hersey kadınlar yokken,bakımsızlık diz boyuydu.hem dünyaya hem bizlere çok şey katıyorsunuz.estetik olarakta muhabbet olarakta çok daha fark ve güzellik katıyorsunuz herşeye.
sizde böyle düşünüyormusunuz??



 
bir baağyan olarak sana katılıyorum bay.


  • rock n roll  (23.03.14 23:37:23) 
sanırım savaş dinçeldi bunu anlatan,yaşayan.içki masasına çağırmışlar akşam için kendisini,masada kadın olacakmı diye sormuş;ve daha sonra eklemiş masada bayan olsun içki varsa.çünkü bayanın olması içkili ortamda saçmalayacak insanları hem kontrol altına alacaktır hem muhabbet daha güzel ve seviyeli olacaktır demiş.İyiki varsınız ya,estetik olarak güzelliğiniz yanında biz adamları değişik bir otokontrole itiyorsunuz varlığınızla


  • srcns  (23.03.14 23:42:05) 
kesinlikle katılıyorum.

bu arada tam yeri gelmişken sorayım,

1. tezgahtan kurumuş domates sosu lekesi nasıl çıkar?

2. fırın nasıl temizlenir cam gibi yapılır?
  • kuja  (23.03.14 23:43:30) 
askere gittin mi @Batuhanolabilir,tam bir felakatti.bir ay hiç kadın görmedik psikolojimiz bile bozuldu herşeyin ötesinde :)


  • srcns  (23.03.14 23:43:51) 
:)


  • Barbunya2  (23.03.14 23:45:22) 
aslında erkeklere sadece bir kaç dakikalığına kadın olma şansı verilse bir daha hiçbirinin erkek olmak isteyeceğini sanmıyorum.


  • rock n roll  (23.03.14 23:49:03) 
@Batuhanolabilir gidince bu duyurum aklına gelecek :)
@kaptan maydanoz gerçekler ama bunlar,sadece erkeklerin olduğu bir dünya çekilmez olurdu :)

  • srcns  (23.03.14 23:57:07) 
adam kadın demiş,bizim türk kızları da teşekkür mesajına boğmuş,yazık :(


  • sorumatik  (24.03.14 01:31:13) 
@kuja

sos lekesinin üstüne kaynar su dök

sonra bekle, soğuyunca suyu al, bi daha kaynar su dök, yumuşayınca da Cif benzeri bişey ve non-woven beznen silersin.

fırına da çok fazla vakit harcama ama gene de sen bilirsin. yaşadığın yerde kuvvetli yağ sökücüler vardır. onnarnan silersin ama ben olsam fırınnan pek uğraşmazdım. fırın dediğin pasaklı olmalı.

lan görevle Hakkâri'ye gittim, 15 gün kadın görmedim de, feleğim şaştı be! cinsellikle bi ilgisi yok! estetik eksikliğinden feleğim şaştı. askerde de, askerlik sonrasında da bire bir bu söylediklerini hissettim...

askerlik dönüşü poliklinikte hemşire, siz askeri doktor musunuz diye sorduydu da, utandıydım...
  • compadrito  (24.03.14 01:52:09 ~ 01:55:27) 
hemen bilgisayarinizi sakince yere birakin ve sizde emegi gecen en onemli kadina (anneniz ve varsa sevgiliniz olabilir) tatli bir mesaj atin:)


  • balli borek  (24.03.14 04:41:24) 
canımsın. mükemmel varlıklarız elbet :)


  • dessy  (24.03.14 08:04:57) 
vu-huğğ (:
pazartesi sabahına böyle başlamak pek iyi geldi (:

  • biliyorum ki ben  (24.03.14 09:50:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.