[]

converse

merhabalar,
bu bot tarzı, tek renk converse'lerin ortalama fiyatı nedir, ve aslında nerelerde daha ucuza bulabilirim? bir de bu converselerin 46 numarası ayakta palet gibi durup dışardan çok eğreti görünür mü?



 
gaziosmanpaşa civarında karayolları mahallesinde fabrika satış mağazası var..
orada 2 ay kadar önce 2 çift converse orjinal 80 TL idi..tabi modeline göre değişio.arkadaşımın aldığı modellerin en pahalısı 80 miş ikisi için o parayı verdi.diğeri de 105 TL ye başka bir çift converse aldı..
naçizane fikrim tiger al (: ben ööle yaptım.
  • iloushka  (27.05.09 22:01:57) 
converselerin çok fazla üretilen renkleri (lacivert, kırmızı, bej) bazı yerlerde daha ucuz oluyor, normal ayakkabıcılar yerine supermarketlere bakmayı deneyebilirsin bu renklerle aran iyiyse. sana önerebileceğim yegane yer metro grosmarket, metro kart gerektirmesi gibi alengirli durumlar olsa da bahsettiğim renkleri 60 tl civarına bulabilirsin. özellikle çok büyük ve çok küçük numaralar hep sona kaldığı için belki de daha çok çeşit bulabilirsin.


  • joker the one  (27.05.09 22:50:11) 
çok sevmeme karşın ben artık kesinlikle converse almıyorum çünkü en uzun ömürlüsünün ömrü 6 ayı geçmiyo, ne kadar tamir edilmesi mümkün olmayan yer varsa oralardan yırtılıyor. taraklı ve üst kısmı yüksek ayak tipleri ayakkabıyı çabuk eskitir diyolar ama benim ayaklarım bu tarif edilenlere de benzemiyo, en ucuz ayakkabıyı bile bundan daha uzun kullanırım.


  • hayali arkadaş  (27.05.09 23:42:35) 
real'de 60 tl miydi neydi şu klasik modelleri.


  • girl in a coma  (28.05.09 00:43:13 ~ 00:43:31) 
geçen gün arkadaşlar gezerken bir markette 1 tanesi 20 2 tanesi 30 tl yazıyordu ilanda.
kesinlikle çakma ama, insanın gerçeğiyle ayırtedebilmesi için uzunca bir süre incelemesi lazım. normal bir insanın anlaması mümkün değil. bahsettiğim arkadaş 4 tane aldı, üstüne utanmadan bir de kredi kartı çektirdi :D.
bense bedava olsa yine alıp giy(e)mem, o ayakkabımsı şeyi.
  • mumutum  (28.05.09 01:27:02) 
metro markette şuan 65 lira beyaz, krem, kırmızı, mavi ve siyah renkleri vardı galiba


  • yok öle bişi  (28.05.09 10:50:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.