[]

telefona su kacti sarz olmuyor

3 gunlugune yurtdisina ciktim ve ciktigim gun telefonun sarz girisine 1-2 damla su kacti, bende miktar az oldugu icin onemsemedim ama bugun telefonun sarz olmadigini farkettim. pazar oldugu icin yeni batarya veya sarz aparatida alamadim ve yarin sabah yola cikmam lazim. otostopla seyahat edecegim icin telefon olmadan yola cikamam zira en onemli sey olan navigasyon telefonda.

gun boyu perisan oldum, telefonu 1 kere sarz etsem yeter eve kadar idare ederim ama nasil olur ki? sarz girisi oksitlendiginden mi sarz olmaz telefon? oksitlendiyse problemi kendi basima (gerci hic sanmiyorum ama) cozebilecegim bir yontem var mi? veya tavsiyeniz?

not: pirinc icin gec kaldim, zaten kaldigim yerde de yok.

 
şarjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
geçmiş olsun. tamir ettiremiyosan yeni telefon bulcan.

  • mutevazi  (23.03.14 21:38:10) 
ya inatla defalarca sarz yazmış :(((


  • lengerius  (23.03.14 21:39:24) 
bilerek mi şarj yerine şarj yazıyorsun? eğer öyleyse, hiç komik değil.

telefonun marka ve modeli nedir? batarya çıkıyorsa, sadece bataryayı şarj eden aparatlardan var. geçiçi çözüm olabilir.
  • han20  (23.03.14 21:39:29) 
Pili vs çıkart kurusun sabaha kadar.bu arada şarz nedir hocam yaa.


  • sapkasiz cikmam abi  (23.03.14 21:39:35) 
internette şöyle bir çözüm var bu ıslanma konularına; telefonunuzu bir pirinç kavanozuna koyun ve bekleyin, kavanozdaki pirinçler japon mühendisleri adeta şeker bulmuş karıncalar gibi kendine çekecektir ve sabah uyandığınızda telefonunuz çalıştığını göreceksiniz.

şaka bi yana prinç nemi alır, denemekte fayda var.
  • in search we trust  (23.03.14 21:41:44) 
yahu sakin olun bu ne gerginlik, milyonlarca insan sarz olarak telafuz ediyor, yazilisi sarj mi?


  • tolga asp  (23.03.14 21:42:58) 
pirinç kesin çözüm


  • utkucbkc  (23.03.14 23:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.