[]

ehliyet sınavı ve bonus soru...

Bundan sonraki ilk sınav 4 temmuz olarak görünüyor. Direksiyon sınavı bu sınavdan sonra mı oluyor? Eğer öyleyse kaç gün sonra oluyor, maksimum performans gösterirsem bu sınav işleri ne zaman sona erer? En kısa, ehliyet ne zaman elime geçer.


bonus soru: Japon yapıştırıcısı bulaşmış pantolon nasıl temizlenir?

teşekkürler.

 
15 gun kadar sonra direksiyon oluyor. onun sonucları da acıklanınca agustos bası gibi alırsın ehliyeti.

bonus: temızlenmiyor o.
  • bryan fury  (27.05.09 21:16:52) 
eh tabi sonra.
ortalama 2hafta sonra aciklaniyor sinav sonuclari. aciklandiktan 1hafta sonra da sinav olur genelde. onu gectikten sonra milli egitimden sertifika bekliyorsun. bazen hemen gelir, bazen gecikir. o sertifika da geldikten sonra harclari yatirip dosyani da alip emniyete gidiyorsun.
agustos icinde ehliyetini alirsin gecersen.
  • sourlemonade  (27.05.09 21:17:32 ~ 21:17:50) 
direksiyon sınavı yazılı sınavdan daha sonra oluyor. geçen sınav döneminde ben girdim;

yazılı sınav :18 nisan
direksiyon sınav: 9 mayıs

sertifika bugün milli eğitimden kursuma gelmiş alıcam daha emniyete götürüp bekleyeceğim ne kadar bekletirlerse...
  • ykyt  (27.05.09 21:20:18) 
bonus: üzerine buz sürtmeyi deneyebilirsin... sakızı çıkartıyordu


  • 1001gecemasallariyla1002gece  (27.05.09 21:31:54) 
bonus soru : aseton. ama izi kalabilir.


  • ency  (27.05.09 21:55:19) 
bonus soru: hiç bir türlü çıkmaz, geçmiş olsun


  • iki basamak daha  (27.05.09 23:16:56) 
bonus: aseton, olmadı arap sabunu


  • 386 dx  (28.05.09 11:45:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.