[]

Belgrad (Sırbistan) için ulaşım olanakları nelerdir?

19-23 Nisan tarihleri arasında bir arkadaşımla beraber 2 kişi 4 günlük bir Belgrad gezisi planladık da uçak fiyatları beklentimizin çok üstünde çıktı. İzmirden gideceğimiz için 500 liradan düşük fiyata bilet bulamadım.

Hazır kafaya da koymuşken bu geziyi yapmak istiyoruz. Uçak dışında otobüs veya tren imkanları nelerdir?
Sırbistana vize yok ama geçilen ülkeler için vize gerekir mi?
Kendi imkanlarımızla istanbula geçebiliriz de ondan sonrası nasıl olacak?
Veya bilmem gereken başka bir şey var mı?

Bununla ilgili her türlü fikir ve desteğe açığım. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

 
karayoluyla gececeginiz ilk ulkeler vizeye tabi oldugu icin en ucuz ve kolay yolu her sekilde hava yoludur.
tarih degistirin ve havayoluyla gidin.
hatta mevsim degistirin, seyahatinizi belgrad bira festivaline denk getirin :)
  • ubena  (23.03.14 19:12:06) 
tabi ki de havayolu hem yollari berbat hem de her gecceginiz ulkede ubena nin dedigi gbi vizeye bakacaklar.


  • rentts  (23.03.14 19:28:56) 
aah çok isterdim ama malesef tarihleri değiştirmem mümkün değil. Şu anda çalışmıyorum fakat bir firmaya girdim ve başlama tarihimin bildirilmesini bekliyorum ve de muhtemelen başladıktan sonra çok uzun bir süre iznim olmayacak. Bir ay içinde aramazlar diyerekten hazır imkan da varken bu şekilde değerlendireyim dedim. Yoksa beer fest i hayatta kaçırmam : )


  • ko gotursun su seni  (23.03.14 19:29:52) 
o zaman aklinizin bir kosesine koyun ve firsat yaratip belgrad i gormus olsaniz da bir kez de beer fest zamani gormeye gidin. belgrad'i ziyaret etmek icin en guzel zamandir :)


  • ubena  (23.03.14 19:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.