[]

Chp istanbul mitingi yapıldı mı?

Akp yapıyor chp yapacak mı?




 
artık bu saatten sonra istese de yapamaz. yenikapı da şu andaki toplanana 1 milyona yakın insandan sonra rezil olmamak için daha da miting yapmamalı istanbul da.


  • ne nicki be  (23.03.14 15:03:00) 
Istanbul CHP seçmeninin işi gücü olduğundan mitinge gitmeyeceklerini bliyor olabilirler.

Mesela mitinge milyon kişi getirmek değil. Miting siyasi açıdan çok gereksiz bir şey artık bence.

Eskiden partilerin halka bilgi vermek için şansları varmış miting yaparak. Belki de kime oy vereceğine tam olarak karar vermemiş olanlar bile giderdi bilemiyorum. Bugün zaten iletişimin çoğunluğu tv, gazete, internet üzerinden. Mitinge giden adam zaten karar vermiş oy verecek adamlar.
Yoksa Erdoğan mitingde kararsız seçmene oy verdirecek ne söylüyor bir yerel seçim için? Proje mi anlatıyor? Nereye gitse kendi konuşuyor, ben daha bir tane aday görmedim. Sanırsın kendisi aday. Sürekli CHP-MHP'ye sallıyor.

Böyle bir miting çok anlamlıymış gibi "yok milyon adam toplamıs vs.".
Miting yapsın yapmasın benim umrumda değil. Sırf "şu kadar adam topladık" deme platformu oldu mitingler. Lojistik seçimi olsa oyumu veririm.
  • burfak  (23.03.14 16:17:45) 
pazar la bugün millet piknikten öte ne yapar -_-
iki üç haftadır mitingleri izliyorum ve Akp: mitingin %30'u yaptıkları ve vaatleri %40'ı F. Gülen'e salvolar :D geri kalanı Muhalefete yapamadıklarını hatırlatma ve yönetimde ki beceriksizlerini anlatıyor
Chp: mazotu 1.5 lira yapacağım gibi yıllardır söylenen klasik boş vaatler bi kısmı ayakkabı kutularından akp'yi düşürme
Mhp: Aynı :D
  • SemihCebrail  (23.03.14 16:32:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.