[]

maximum kart borç ödeme hk.

Merhaba

kart ödemesi ile alakalı şöyle bir sorum var.

kredi kartımın 4000 TL'lik toplam taksit borcum var diyelim. ay bazında ödemesi de aşağıdaki gibi olsun,

600
500
700
200

ben bu borcun bir kısmını ödemek istiyorum. atıyorum 2000 TL.
benim ekstreme yansıması nasıl olur? gelecek ilk ekstreler mi sıfırlanır, yoksa ekstreler normal gelmeye devam eder ancak daha erken mi bter borcum?

bankacılar eklesin :/

 
Bankacı olmaya gerek yok ki.

Taksitler, istediğin kadar toplam tutarı öde, yine ayı geldiğinde karttan çekilir. Zamanı gelmeden sıfırlanmaz.
  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (23.03.14 12:39:01) 
e benim erkenden yatırdığım para ne oluyor peki o zaman?


  • teritori  (23.03.14 12:47:57) 
Kartta limit açmaya yarıyor veya -annem bi şey diyo ona hatırlayamadım- öbür ayki borç kesilirken o paradan kesilip daha az borç çıkarıyor. Ama taksitler bitmiyor maalesef. Benim de çok araştırdığım bir konu ve ben de Maximum kullanıyorum.

Yalnız bankayla görüşmek borç yapılandırma olayları varsa bi seçenek olabilir, 3 sene önce bu da olmuyordu.
  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (23.03.14 12:56:49) 
Ben de benzer şekilde karta fazla para yatırdım. ekstre ayı geldikçe ödenmesi gereken miktar 0 olarak görünüyor.


  • Dr_Stat  (23.03.14 12:57:05) 
erken ödeme de yapabilirsin istersen. öncesinde çağrı merkezini arayıp ona göre programını yapabilirsin. sana tavsiyem parayı yatırıp taksiti bekletme. kartta zaten artıdayım diye alışveriş yaparsın sonra taksit günü açıkta kalırsın.


  • akillara durgunluk veren olay  (23.03.14 12:59:02) 
@Dr_stat fazla ödenen parayı kullanmazsanız taksit o paradan kesiliyor çünkü. Ama kesilmeye de devam ediyor ben onu diyorum. Yani fazla para yatırıp o parayı kullansak yine taksit tutarı aynı kalacak, kullanmayınca kesiliyor ama o fazla paradan kesilince tutarı azalıyor.
Bankayla görüşüp yapılandırmadan taksitler son aya kadar kesiliyor ben onu diyorum.

  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (23.03.14 13:15:22) 
ya sikerim çay ocağındaki geçmişini.
komple ödeyip kartı kapatacam amk

  • teritori  (23.03.14 19:26:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.