[]

25 martta çıkıcak olan kaset

gerçek olduğunu varsayalım, ne çıkarsa türkiyeyi değiştirir ve kaosa sokar?

1- başbakanın malum kişilerle özel görüntüleri.
2- yazıcıoğlu hakkında bir kaset.
3- oslo (pkk) görüşmelerinin ses kayıtları.


bana kalırsa 2. çıkarsa kıyamet kopar.

 
ben 1. yi bekliyorum sabırsızlıkla...


  • Sskywalkeremre  (23.03.14 00:49:33) 
eşcinsel ilişki halinde apo ve yazıcıoğlu hakkında konuşursa ancak.


  • jamalbsf  (23.03.14 00:50:07) 
ben hiçbirinin büyük bir karışıklı çıkartmak için yeterli olduğunu sanmam..
1'e erkektir yapar derler ya da başka bir kılıf bulurlar
2 zaten belliydi bir şey olduğu biz en başından anlamıştık zaten ama onlara yıkıyorsunuz yalancılar derler
3 apo ile ilgili hiçbir şey olay çıkartmaz, adamlar nerdeyse her şeyi açıktan yapıyor zaten..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (23.03.14 00:52:21) 
@senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin +1

milyardolarlık yolsuzluğa 'günah yapma hakkımı elimden alıyorsunuz siz ama' diyen zihniyet bu seferde çıkıp 'zina yapma hakkımı elimden alıyorsunuz, hem bi MUTA nikahi kıydık eyyyyy CEHAPE eyyyyyy Şahin K. sen muta nikahi bilirmisin' der...
  • Sskywalkeremre  (23.03.14 00:56:55) 
video lazım..sex sells


  • regina phalange  (23.03.14 00:57:33) 
1. çıkarsa türkiye'de bir şey değişmez. he ama hırsızın katilin sırtını sıvazlayan ülke pompadan kaos çıkaracak kadar aşağılıksa kendi bokunun içinde boğulmak o ülkeye müstehaktır zaten.

2. için ise belli bir kesim kıyameti koparacaktır sadece. akp seçmenini fazla etkilemez. ifitra der geçerler işte.

ayrıca görüntü yoksa hiçbir şey tutmaz.
  • blodeuwedd  (23.03.14 01:02:47) 
11!!!!11!!birbirion1o111i1n1in1

Her türlü 1 numara. Diğer ikisi başka yerlerde her şeyi değiştirir ama bir numara her yerde iş görür. Monica Lewinsky'yi biz bile konuştuk, günlerce mizah programlarımızda izledik yahu hatırlamıyor musunuz?

Bak mesela: en.wikipedia.org
  • thor odinsson  (23.03.14 02:32:35) 
25 martta en fazla 1 hafta "ooo" dedirtecek bir şey çıkar, "paraları sıfırlama" etkisinde. bu büyüklükte videolar da belli aralıklarla çıkar. genel seçime kadar yayar cemaat elindekileri. öyle kolay değil. şimdi olsa mağdura yatar, tabanını tamamen kaybetmesi lazım. sürekli yatak odalarına girdiler ve devlet sırlarını dinlediler diye bağırıyor. demek ki bunların çıkacağından kendinden emin. verdiğin 3 seçeneğe daha önce her şeye yaptıkları gibi "ne var ki bunda çok normal" savunması yapar yine geçiştirirler. bence tek yol teröre savaşlara yaptıkları fiili katkıların ortaya çıkması, kesin olarak kanıtlanması, tek kelime edemeden avrupa amerika zoruyla istifa etmek zorunda kalması. bu da genel seçimlere saklanıyordur. reyhanlı, suriye, afyon, uludere hepsi dökülür zamanla. bunlarla halk ayaklanması da çıkabilir. sonumuz hayır değil


  • apartman teyze  (23.03.14 02:35:15) 
@Jamal +1 insanlar ne cikacak da ne degisecek zannediyorlar cidden merak ediyorum. Benim 25 mart merakim sadece bu yonde. Normal memleketlerde sekiz hukumet devirecek seyler cikti, sonuc? Yine hicbir sey olmayacak.


  • kerbeee  (23.03.14 03:41:06) 
bence bu seçeneklerin etkilerini fazla küçümsemeyin. tamam ne olursa olsun akp'ye oy verecek büyük bir kesim var. ama zaten kastedilen hiç kimsenin akp'den yana olmaması değildir sanıyorum. mesela muhsin yazıcıoğlu kasedi fazlasıyla yıkıcı bir etki yapar. apo meselesini zaten açıktan yapıyor, kılıf da bulurlar. seks kasedi de nikah meselesiyle açıklansa da bayağı tiksindirir insanları. zaten insan olan tiksinir onunla bir insanoğlunun cinsel ilişkiye girmesini izlemekten..


  • vizdilva  (23.03.14 03:51:12) 
@Vizdilva; izleyecek miyiz sence, yani video mu cikacak? Oyle bir video olmali ki 1080p, "evet bu onun pipisi" diyebilmeliyiz, yoksa biliyorsun "montaj bu montaaaj" bu ucunun de ses kaydi olursa zaten hic sans yok.


  • kerbeee  (23.03.14 03:56:33) 
baykal'ı deviren kasette sadece bacağı görünüyodu. seks kaseti meselesinde sadece görüntü olması bile yeter, pipi eşleştirme noktasına gitmez bile bence. sonuçta yarı buçuk delili olan bir dedikodu olduktan sonra iş görür. seks kasedi para aklama gibi saatlerce orijinalliği tartışılacak bir şey değil. baykal'ın kasedinde birileri bacak kılı analizi vs. yapmıştı, millet güldü geçti. bir kere konu ters. oturup sik taşak tanıma, veya bb olsa böyle mi s.kerdi tartşması yapılacak değil. çamur at izi kalsın felsefesinin kalesi bence seks konusu.


  • vizdilva  (23.03.14 04:24:15) 
oo seks alırım bi dal
oo suikast alırım bi dal
oo ihanet alırım bi dal

bence bu üçü olur başka da bişey olmaz, bu adam hakkında çıkan ses ve görüntüler akp seçmenini etkilemiyor.
kararsızları ve radikal dinci tayfayı etkileyebileceğini düşünüyorum
kararsızlar "istemesem de sarıgüle vericem"
dinciler de "adam münafık çıktı forza saadet forza kafa kesme"
şeklinde takılacak, en fazla bu olur.

benim tahminim oslo görüşmeleri ve yazıcıoğlu'nun ölümü ile bu görüşmelerin bağlantısı olduğu ortaya çıkacak.

seks kasedi çıkmaz aga, çıkmamalı. zaten çıkarsa da kesin silikon maskeli adamdır gerçek değildir.
eğer o adam o kadınla değil sevişmek el ele tutuştuysa bile çükümü keser kuma gömerim, bana bunu yaptırmasınlar
  • azizakin  (23.03.14 08:21:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.