[]

Bunlar uçak yolculuğu sırasında sorun olur mu?

3 gün sonra İtalya yolculuğum var thy ile. Yanıma annem reçel(kavanozda), revani, köfte yapacak (bu ikisi saklama kabında olacak). Bunlar sorun olur mu, hangisini nereye koymalı? Tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim.




 
reçel kavanozda olacağı için iyi kapaması daha kolay ama revani tehlikeli. Akarsa dert. Reçelle köfteyi bavula, revaniyi yanınıza alın derim. Ayrıca revani de biraz abartı bir yolluk olmuş :)


  • whoosie  (22.03.14 22:15:29 ~ 22:15:45) 
Bagaj a verecegin bavula saglam sekilde yerlestir. Gecen hafta ispanya ya sarma goturdm :)


  • redlabel  (22.03.14 22:15:32) 
diskoveri kanalında havaalanlı falan bi belgeselde (adını bilemedim) avustralya'ya öyle yiyecek içecekle gidenlerin malzemelere hep el koyuyorlar falan. gideceğiniz ülkenin şeyini de öğrenin. uçakta taşırsınız da italyanlar da öyle pimpirikliyse ziyan olmasın.


  • kibritsuyu  (22.03.14 22:41:53) 
metal kapaklı kavanozda götürme metal kapak sorun..
sıvıları isterlerse almıyorlar.. çok sulu olmasın yanına aldıkların.. umarım sıkıntı çıkmaz ya yazık ye orda anne reçelini.. yıkamam aynı ben :)

  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (22.03.14 22:44:05) 
@kibritsuyu; avustralya tamamen ayrı bir kıta olduğu için almıyorlar, avrupada sorun olacağını sanmıyorum. ama evet reçel sıvı diye pürüz çıkabilir.


  • kerbeee  (22.03.14 23:03:31) 
İtalya ya ya girerken el koymaya kalkışırlarsa verme ye orada ziyan olmasın. Canım çekti :) ne reçeliydi?

Bu arada sıvı konusuna dikkat et, yurt içinde bile arıza çıkarıyorlar. Ayrıca yiyecek içeceği sakın teslim edeceğin bagaja koyma, yanına al. Fırlatıyorlar, dağılmasın çantada
  • iorveth  (22.03.14 23:16:52 ~ 23:19:24) 
bavula aşağı yollarsan sorun olmaz. iyice paketle dışına çıtçıtlı buzdolabı poşeti falan geçir.


  • Lim5  (22.03.14 23:17:13) 
Italyada sorun olmaz. Elbette avustralya baska bir dunya, muz koysan 200 kusur avustralya dolari ceza yersin. Ingiltere olsa et sokamazdiniz, en azindan imha ederler ama ceza yemezdin. Italya, kibris s midye aklina ne gelirse gotur afiyetle ye kardesim. iyi ucuslar


  • kup tuz  (23.03.14 02:33:49) 
cevaplar için teşekkürler, hepsi sorunsuz geçti. Reçel bavulda, revani ve köfteler kabin çantasındaydı. Bir dahaki sefere daha büyük oynayacam:)


  • speedy  (25.03.14 18:28:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.