[]

ikitellide bi adres

küçükçekmece zühtü şenyuva ilkokulu
atatürk mah. 10. sok. no:8
ikitelli/küçükçekmece

nası gidicem buraya 76o yakınından geçer mi? metrobüsle gidilse nerden inilip aktarma yapılır ki

 
Nereden gideceğini bilmiyorum ama metrobüsle gitme. Bakırköye git 98h a bin. Atatürk mahallesi durağında in sora sora bul. (en kıyak, hızlı ve konforlu böyle) 98h 15dk'da bir kalkar. 30 40dk da atatürk mahallesinde olursun

98 e binersen sefaköyden sanayiden geçer dolaştırır 1 saati bulabilir trafiğe bağlı olarak.

98t ve 89yb yine 98h ile aynı duraktan kalkar ama konutların arasından dolaşıyorlar bunlara da binip anaokulu durağında inebilirsin. Arena parkın arkasında indiriyorlar önüne geçiyorsun.

"89" la da gidebilirsin aksaraydan fındıkzadeden vs. geçiyor e-5'ten bahçelievlerden devam ediyor şirinevlerden kuleliden geçip işte konutların oraya gidiyor. Anaokulu durağında in Arenapark içerisinden geçip çıkınca karşıya geç caddeden orada birine sor. İneceğin yer karışık yerler değil. Korkma böyle anlattım ama.
  • Beckwith  (22.03.14 22:15:55 ~ 22:21:07) 
mebk12.meb.gov.tr
Bakırköy ve Bahçelievler istikametinden 98 ve 98H,Taksim-Fatih-Esenler istikametinden gelecekler için 89C,Avcılardan 76O numaralı İETT otobüsleri ile ArenaPark durağında(Atatürk mah.) inilerek 5 dk yürüme mesafesindedir.Ayrıca Sefaköy ve Yenibosnadan minibüs hatları ile okulumuzun yakın mesafesine ulaşım imkanı bulunmaktadır.

  • essoist  (22.03.14 22:18:38 ~ 22:19:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.