[]

Video Upload Edememe Sorunu

Arkadaşlar bi haftadır dailymotiona youtube'dan indirdiğim bir videoyu yüklemek istiyorum bir türlü yükleyemiyorum, hayır hiç bişey yükleyemiyorum. Biliyorum asserth dns diyecek görürse :-) sahiden onunla mı alakalıdır, değiştireyim mi? Kaç yapayım?

Ya hu video upload etmek zorundayım, ama edemiyorum 8-S

Upload etmiyor öyle edermiş gibi yapıyor arada bi birazcık doluyor sonra bi saat beklesem gene hiç ilerlemiyor.

 
Tam anlayamadım ama DNS dotomatik alma dedim, bunu al dedim verdim 4.2.2.4'ü verdim 4.2.2.5'i girdim "yükle!" dedim hızlıca yüzde %18'e kadar geldi orada durdu şimdi bekliyorum daha hala orada...

Bundan önce de %10'a kadar geliyordu, gelişme var sanırım :-))

DNS'leri devre dışı bırakamamış mıyım yoksa?

Ya bu arada benim youtubeyle bi derdim yok ben videomu indirdim youtubeden flv formatında duruyor bende. Oradan upload etmeye çalışıyorum dailymotion'a daha önce yaptığım gibi ama olmuyor.

BU olay dailymotioana geçen gelen yasaktan sonra oldu, yasak kalktı ama bu olay düzelmedi.

Evet, donduğu yetmezmiş gibi interneti mahvetti. Hiç bi siteyi açamıyorum. Yazının yayınlanmasını ya da google anasayfasının açılmasını boşuna bekliyorum. Otomatik DNS'e dönüp geleyim, işte yüklemediği gibi bi de böyle interneti de göçertiyor.

Hay bin kunduz! :-) İnterneti kesip yeniden bağladım o derece gitti yani.

N'örcez?
  • Karluk  (27.05.09 16:20:34 ~ 16:22:20) 
Cacheni sildin mi? FF3 ile denedin mi?


  • pichoscosama  (31.05.09 00:11:23) 
Şimdi windowstaki temp klasörünün içini komple sileceğim, bi de öyl deneyeyim. Bu arada pichoscosama son zamanlarda süpermen gibi tüm başlıklara yetişiyorsun, eyvellah diyorum.

Ek: Cache silme temp klasörnü temizlemekten fazlası mı onu da bilmiyorum ama zaten orayı da temizleye medim 3 tane dosyayı kesinlikle silmedi, biz bunu kullanıyoz sen napıyon silemezsin dediler. FF3, firefox3 demekse zaten onu kullanıyorum dur bi de internet exploreri deneyeyim.

Ek2: ie'de saçmalıyor. ie'yle giriş yağptım ve yükle dedim, 15,8 MB'lik videoyu sadece 3 saniyede %97'sine kadar yükledi.Sonra da ff'deki gibi dondu kaldı tabi.
  • Karluk  (31.05.09 11:15:13 ~ 11:29:41) 
Evet, FF3=FireFox.

Cache dediğim windowsun temp değil, browserın (ie, ff, chrome, opera, safari) tempi. Şimdi annemin window xp tr'de FF'e baktım, önbellek diye geçiyor. IE de ise "Temporary Internet Files" "Geçici .....". Onları sil. Olmadı Google Chrome kur dene bi.

www.youtube.com bunu şimdi senin için FF3 ile attım az önce. Sorunsuz attı.


Ya bir de attığın dosya dev gibi değil, değil mi?
  • pichoscosama  (02.06.09 03:42:46) 
selam,
attığım dosya dev gibi değilsdi dailymotiona yazdım, bana firefoxun ve flashın son sürümünü yüklememi önerdiler. galiba sorun çözüldü ama denemedim video yüklemeyi, hevesim kaçtı artık :-P

  • Karluk  (06.06.09 00:01:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.