[]

PlayStation online icin duzenli odeme var mı?

PlayStation online icin duzenli odeme var mıdır?

XBOX'ta yıllık ücret varmış oynamak için.

PS4 almak üzereyim. Bunda Fifa, PES; NBA, araba yarışı vb oynayacağım online arkadaşlarla. Düzenli ödeme olayı var mı?

 
12 aylık ücret 100 lira.


  • once  (22.03.14 16:54:30) 
ps3'te yoktu, 4 bilmiyorum.
"ps network" mü, ne var ona üye olursan ücret var ama o da bedava oyun veriyordu.

  • late viper  (22.03.14 17:05:58 ~ 17:06:14) 
@once, dediğiniz xbox için öyleymiş. PS için de aynı mı? ne oyun oynarsak oynayalim online olarak?


  • annesütü  (22.03.14 17:14:37) 
ps4'ü bilmiyorum ancak ps3'te online oynamak için ekstra bir ücret verilmiyor. yani sony'e ekstra bir ücret ödemiyorsun. onun dışında bazı oyunlar online oynayabilmek için ekstra ücret talep edebiliyor ama sanmıyorum ki fifa türü oyunlarda böyle bi şey olsun. en azından ben online oynadığım oyunlar için (tekken, little big planet, nfs rivals, tomb raider..vb) hiç ekstra ücret vermedim, vermiyorum.


  • spider03  (22.03.14 17:25:15) 
PS4'de online oynamak için PS Plus şart. Onun da yıllık üyeliği 100 lira.

PS3'de parasız.

Şuan için online Battlefield 4 ve Fifa 14 ideal.

PS3 için bir düzeltme; hiç bir oyun para talep etmez. Ama bazı oyunlarda Online Pass diye bir şey var. Bir kullanımlıktır. Eğer oyunu 2. el aldıysanız ve online oynamak istiyorsanız yeni online pass satın almanız gerekir. Ama 0 oyunlarda böyle bir durum yoktur.
  • once  (22.03.14 18:16:23 ~ 18:26:17) 
çok aydınlatıcı oldu teşekkürler.

ps4 getirticektim, xbox one'a dönüyorum şu an.
  • annesütü  (22.03.14 18:27:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.