[]

450 tl'ye check-up?

Aileme bir sağlık sigortasından(meslekleri dolayısıyla da olabilir,emin olamadım) 450 tl'ye check up yapma teklifi gelmiş. 5 ay da taksit yapıyorlar. Erkek için yapılan kontrolleri resim olarak ekledim, şu şekilde: i.hizliresim.com

Liste nasıldır, eksiği gediği var mı? Bazı şeyleri ekleyip çıkartabileceklerini söylemişler," girmişken şunu mutlaka yaptır" diyebileceğiniz bir kontrol var mı? Son olarak fiyatın uygun olup olmadığını merak ediyorum. Medikal alanda çalışan veya öncesinde bu tarz bir kontrole girmiş arkadaşlar yorum yapabilirler mi? "Şurası yapar, on numara da ilgi alaka gösterirler" derseniz bu tür tavsiyelere de kapım açık elbette. Yeter ki 450 tlyi çok aşmasın. Teşekkürler şimdiden...

Edit: Lokasyon Ankara.

 
Lokasyon neresi? Kadıköy Rana Beşe Polikliniği'nde (belediyeye ait bir yer, hiçbir sigorta vs geçmiyor) uygun fiyatlı check-uplar var mesela.

www.saglikpoliklinigi.org
  • whoosie  (22.03.14 01:06:20) 
Eklememişim, düzelttim şimdi :) lokasyon Ankara.


  • sevgikusunkanadinda  (22.03.14 01:11:25) 
sadece kan veriyorsun adamlar listede yazılanların %85'ini tamamlıyor.
bir de idrar veriyorsun sonra bir de kalp zımbırtısı:)
tamam işte, bu kadar.
bu muydu leeenn dersin sonra.
bu tarz yerlerin büyüsü bu.

diye düşünüyorum.
  • Alt4y  (22.03.14 01:52:45) 
Bu dediklerini 182 den randevu alarak herhangi bir devlet hastanesinden fazlasiyla ucret odemeden baktirabilirsin. Check up falan degil hocam. Dahiliyeci de sevinir. Bi kontrol yaptrmak istiyorum tam kan ve idrar ister olur biter. Ben daha yeni baktrdim hatta ilce hastanesinde. Akciger grafileri ve testleri icin falan yine 182 den göğüs hastaliklarina gidin. Genelde hastalari ic hastaliklarina gore epey az oldugunicin doktor konusunda sikinti yasamassiniz.isiniz bitince de 450 x 2 yle de guzelce yemek falan yersiniz. Hocam ozel hastanelerin uygulamalari iste. Ne demis ünlü Türk büyüğü. Müslüman uyuma :)


  • mormormorius  (22.03.14 02:49:52) 
450 tl ye check-up demişler.

bunları devlette yaptırmak neredeyse ücretsiz ama biraz uğraştırır.

özelde de çok az bi fark ödenerek yaptırılabilir.

bazı testler gereksiz. normalde doktorlar bir test gerekirse istiyorlar. mesela tiroid hormonlarına bakıyorlar, bir bozukluk varsa ultrason çekiyorlar. sana ikisi aynı anda yapılacak muhtemelen bi şikayetin zaten yoksa zaten bi şey çıkmayacak.

mesela anladık annen baban rahat muayene olsun istiyorlarsa, devlete değil de özelde kardiyologa götürüver. tamam sen rahat ettirmek istiyorsun ama hiçbir şikayeti yokken devlette bu testleri yaptırmak isteyenleri de sopayla dövmüyorlar en fazla 1-2 saat beklerler.
  • vfgerty  (22.03.14 06:24:40) 
Bunlarin hepsini amerikan hastanesinde 300 diger a+ larda 200 liraya yaptirabilecegime dair mail geldi sigorta sirketimden . Fikir olusturur belki.


  • pinman  (22.03.14 10:32:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.