[]

ankara kahvaltı

iyi aksamlar. şimdi bize şey lazım kızılay kolej kurtuluş civarlarında öğrenci bütçesine uygun, sınırsız çaylı ( bak bu çok önemli), doyurucu, peynir zeytinden ibaret olmayan bi kahvaltı yapabileceğimiz yer. duyurulara baktım ama liva falan denmiş yok öyle değil hani mesela geçen ormancıya gittik 8.5lira gayet de iyiydi. o tarz cafemsi ucuz bişiler :) ne uzun yazdım be okuduysanız bile teşekkürler




 
yıllardır kolej kurtuluş civarlarında oturuyorum anlattığın gibi bi yer bilmiyorum. bulursan bana da bi haber et. ;)
afiyet olsun.

  • pesen  (21.03.14 21:56:19) 
hocam kolej kurtuluş civarı diyorsanız azıcık daha arka tarafa sapıp hahamönü'ne gidin bence. pekçok yer burda sınırsız çay ve serpme kahvaltı veriyor. fiyatlar da gayet makul, biraz dolaşssanız kesenizeuygun bir yer mutlaka bulursunuz.

ankaray kurtuluş istasyonu'nda inip tren istasyonu tarafından dışarı çıkınca beş dakikalık yürüme mesafesindedir.
  • in pyjamas  (21.03.14 21:56:47 ~ 21:58:09) 
kolej kurtuluş civarında bulamayacağımı az çok biliyordum da ev buralarda diuye bi şansımı deniyim dedim. en olmadı kızılay işte :)
hamamönü geldi aklıma da direkt bi yer adı öğrenebilir miyim ki acaba? hani bacchus falan var da kahvaltı tabagı var mı varsa ne kadar falan hiç bilmiyorum açıkcası.

  • damla cikolata  (21.03.14 21:59:58) 
maalesef isim veremeyeceğim, o bakımdan hafızam çok zayıf. zaten o yüzden biraz dolaşmanızı tavsiye etmiştim. bacchus olabilir, ama zaten neredeyse tüm cafeler cama kapıya yazıyorlar kahvaltıları olup olmadığını. bakmak gerek.


  • in pyjamas  (21.03.14 22:09:59) 
bacchus iyidir. bir de kıbrıs caddesinde bi manavın yanında var bi cafe adını unuttum, arcelikcinin orda, ama sınırsız cay var mı bilmem


  • primetime  (21.03.14 22:30:24) 
hamamönü. çok kaliteli değildir ama mütevazıdır, çayı da sınırsızdır. esnaf gibi esnaf, şerefsiz değil. severim o yüzden.


  • yirmisantim  (21.03.14 23:04:36) 
bacchus demiş biri aman aman orası çok kötü ve pahalı. 61çeşit var orda 9tl hemde istediginde tekrar getiriyorlar.


  • tekgozodadayasayangenc  (21.03.14 23:15:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.