[]

25 mart tapeleri ? nedir?

Ne çıkıcak 3 şey düsünülüyor

1 Rte yazıcıoğlunu helikopterini düsürdü ? neden yapsın ?
2 Oslo görüsmeleri ve pkkya verilen sözler (bu çok işe yaramaz)
3 Defne samyeli-Rte ilişkisi muta nikahı ve görüntüler (en bomba bu olur )

Hangisi olur ?

 
1 kesin,
3 muhtemel, defne samyeli ile olmasa da bir görüntü çıkacak diye düşünüyorum.

  • livaneli kadir  (21.03.14 12:52:53) 
bu 25 mart olayını ilk ortaya atan ortalama bi habertürk yazarı mı neydi, bildiğin boş adam yani. millet varolan tapelerden dolayı büyüterek hedef koydular 25 martı. haramzadeler'den falan bi açıklama görmedim ben "25 martı bekleyin" gibisinden. öyle çok umutlanmayın derim.


  • hjarteblod  (21.03.14 12:54:43) 
yolsuzluklar ve rte'nin oraya buraya salça olmasıyla ilgili muhtemelen daha çok ses getirecek tapeler gelecek ama öyle ülkeyi yerinden oynatacak bir bomba falan çıkacağını sanmıyorum. yine de haramzadeler ve başçalan hesaplarının vites yükselteceği kesin.

3 ihtimalden en bombası m. yazıcıoğlu suikasti (eğer varsa) olur. epey bir karışır ülke.
  • sir gawain  (21.03.14 13:28:02) 
@hjarteblod

Nagehan Alçı twitter yasaklanmasıyla ilgili yaptığı telefon bağlantısında birtakım olmayan görüntülerin teknolojiyle oluşturulması gibi vahim duyumlar..gibi bir cümle kullandı. hiç belli olmaz. bir video çıkacak ama neyle ilgili olduğunu bekleyip göreceğiz.
  • patiska  (21.03.14 13:29:58) 
defne samyeli'nin adının anılmasını son derece çirkin buluyorum, ekşi sözlüğün yarattığı bir saçmalık. defne samyeli, yazarlar hakkında suç duyurusunda bulundu.


  • anlam  (21.03.14 15:06:59 ~ 15:07:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.