[]

kitap kapağı tozu almak

selam, temizlik yaparken kitapları indirip hepsinin kapağının tozunu alıyorum, hatta sayfalara kadar alacağım neredeyse. bunu yapmazsam temizlik tam olmamış gibi geliyor. beni şu ritüelimden kurtarın, temizlemesemde temiz olacağına inandırın. çünkü daha ansiklopediler de var ve tükendim artık.




 
kitap tozlanınca daha anlamlı oluyor, buna inandırın kendinizi. kesin çözüm.


  • yasli ateist  (21.03.14 11:51:56) 
şu şarjlı el süpürgelerinden alın, ben kütüphanenin derinliklerine ondan tutuyorum, oldu oldu aldı bence bütün tozları dersiniz, devam edersiniz hayatınıza :)


  • alice practice  (21.03.14 12:11:00) 
e-kitap kullanın.


  • acccra  (21.03.14 12:28:28) 
evden dışarı çık, ne diye evde oturup temizlik yapıyorsun anlamadım :)

çık bir kafede otur, avm de gez, sinemaya git.
  • mea maxima culpa  (21.03.14 12:38:47) 
mea maxima culpa, temizlik yapılır ama ben titizimdir. ama çok hapşırıyorum temizlik yaparken, alerjik rinit var bende. o biraz zorluyor. yine de temiz ev gibisi yok. böyle heryeri temizleyeceksin, sonra çayını, kahveni alıp kitap okuyacaksın, ayaklarını uzatıp. huzur bu :)


  • rock n roll  (21.03.14 12:42:55) 
şu an hem çalışma odam, hem de yatak odamın her yerine fotokopiler ve kitaplar serilmiş durumda. toz konusuna girmiyorum bile.

kedilerle geçinip gidiyoruz. yaşasın dağınıklık. :)
  • mea maxima culpa  (21.03.14 12:52:05) 
kitaplarını ya camlı dolaplarda saklıycaksın, ya da kitap biriktirmeyeceksin. okuduklarını, okumadıklarınla değiş tokuş yapçaksın papillon'un yaptığı gibi.

ama bi listen olacak, dar bi liste. o listedeki kitapları elden çıkarmayıp, her beş senede bir tekrar okuycaksın.

ansiklopedileri de, köy okullarına bağışlıycaksın.
  • compadrito  (21.03.14 13:06:02 ~ 13:06:34) 
ben de dağınıklık ve toz içinde yaşıyorum ve alerjik rinitim, üstelik diğer ev arkadaşımda da astım var, diğerinde de rinit var. biz napalım? :D ha bizim ev bahçe katı ve çok tozlu bir yerde, bir gün temizliyorsun ikinci gün tozlar evin içinde uçuşuyor. ben aslında titizimdir ama artık umursamıyorum, ev arkadaşlarım da aynen benim modumdalar şu anda, ev hallaç pamuğu gibi atılmış halde. daha komiğini söyleyeyim: ev o kadar dağınık ve kirli ki, dün eve hırsız girdi ve bir şey çalmadan çıktı -ben evdeyken hem de- muhtemelen evi görünce "olm bizden önce biri girip soymuş burayı lan!" dedi :D rinit için ilaç var, kullanıyorsundur muhtemelen, ayrıca toz o kadar da kötü bir şey değil, biraz toza da ihtiyacımız var, öyle düşün.

bir de hakkaten kitap tozlu güzel. hem bence insanların pislikleri varken -maddi manevi- kitabın tozundan hiç iğrenmem, ki dediğim gibi rinitim, şu anda da ilaç alıyorum zaten :/ böyle de çok duygusalımtrak bitirdim ehuehuheuheue
  • pasp  (21.03.14 13:35:55) 
pasp, iyi ki hırsız çıkarken not bırakmamış. şu evinizi en azından bir toparlayın, dip köşe istemiyorum, ayıptır ya diye :))


  • rock n roll  (21.03.14 13:39:46) 
valla yaa, aslında ben çıkarken evi temizlemesini de beklemiştim de neyse -yüzsüzlükte son nokta! :D - . ayh bi de polisler geldi eve bir utandımmm, bi utandımmmmmmmm!! neyse yani artık pazar falan temizleriz herhalde -ev arkadaşlarım pazar dönüyorlar ve hiiiiiç ellemiycem bu sefer, hep ben temizliyorum çünkü :( )


  • pasp  (21.03.14 13:50:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.