[]

sürekli beni aramışsınız diye aranmak

dün ve bugün 3 ayrı kişi cep telefonumu arayıp "beni bu numaradan aramışsınız, buyrun" muhabbeti çekti. ilkinde cebimde falan bir yanlışlık olmuştur da aramışımdır belki dedim. sonra tekrar tekrar yaşanınca aramalara baktım, kimseye çağrı atmış falan değilim.

kart kopyalama falan gibi bir durum mu var diye müşteri hizmetlerini aradım. telefonunuzdan son yapılan arama ayın 17'sinde görünüyor dediler. kart kopyalama gibi durumlarda sim kartlardan biri iptal oluyor diye de eklediler. başka türlü bir dolandırıcılık mı peydah oldu? neler olduğu konusunda fikri olan, ya da fikir yürütmek isteten?


 
ilginç, olabilir. tutup seni birazdan "isminiz ve numaranız terör örgütü tarafından kullanılıyor" derseler sen de makara geç biraz. para bırak derseler polise çaktırmadan haber verdir seni takip etsinler vs. bu fırsatı kaçırma. adamları yakalasınlar.


  • Manas  (21.03.14 11:08:33) 
Geçen gün beni de aradı birisi "beni aramışsınız" diye.Aramadım dedim,karşılıklı anlam veremedik, kapattık.


  • Godless  (21.03.14 11:20:31) 
geçenlerde beni ara şeysinden 3 tane numara düştü gelen kutusuna, üçü de aynı numara farklı günlerde beni ara şeysi yollanıyor, aradım en sonunda bi tane çocuk açtı telefonu, 'ha anlamadım babacığm' dedi sonra telefonu başka bi çocuğa verdi, 'yanlış olmuş kusura bakma' dedi kapattı.

büyükbabamı aramışlar buna benzer bi teknikle, 'beyefendi ben hede hödö evinizin stratejik konumu ve yerleşim yerlerine uzaklığından dolayı pkk tarafından takip altında tutuluyorsunuz şu şu hesaba töröröslörö yakalamak içün 12738912 lira para yatırın' diye, 'benim ruhsatlı silahım var oğlum allahın izniyle benim kapıma dayanan bu kapıda can verir' demiş kapatmış, ısrar ettiklerinde de 'gelin görüşelim madem çayımı için' demiş, oltaya gelmemişler tabii konuyu değiştirip kapatmışlar telefonu.

merak ettiğim nokta ise yıllardır süregelen bir olay bu, muhtemelen bi organizasyon bunu yapan insanlar, kim lan bunlar?
  • Mackinaw  (21.03.14 11:36:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.