[]

real madrid-barcelona

madrid'e çoluğu çocuğu böbreği dalağı evi arabayı basayım diyorum beyler. ne diyorsunuz? 1'e 2 veriyor.


bilmediğimiz, atlamamamız gereken bir detay var mıdır? sakat vs. gibi.

 
Bu iki takımda bizim fb gs gibi genelde kendi evlerinde kazanıyorlar, o yüzden %60 %40 real madrid daha şanslı, ama barça yenilirse şampiyonluk elden gider, kontrollü oynarlar, en garantisi 3,5 gol altı.. oranı düşük ama :) 1.40 garanti.
En olmadı 0/1

  • redeath  (21.03.14 09:56:30) 
Ben 50 tl barça'ya basacağım. İlk yarı 0 isabetli bir karar çünkü real ilk yarıda kontrollü oynayacaktır. Barça da ikinci yarı risk almaya başlar. Bu yüzden 0/1 veya 0/2 daha isabetli olur.


  • dokuz numara dort yildiz  (21.03.14 10:19:34) 
iddaadan oynayacaksan maç gününü bekle derim. bomba şeyine azıcık da olsa artıyor ya oranlar büyük ihtimalle o maç olur oranlar biraz daha artar. ayrıca bana kalırsa ramos gol atacak her classicoda oynadığım gibi gene yatacağım ama olsun :)


  • congratulations  (21.03.14 10:37:55) 
Bu maçtan sonra kalıyor 9 maç.
Şu an Real 4 puan önde ve kalan 9 maçın 4'ü deplasmanda (Sevilla ve R.Sociedad) bu iki deplasmanda puan kaybederse kaybeder.
Başka da kayıp olmaz, tabi sadece kağıt üstünde bu. Yoksa her maç puan kaybı olabilir.
O sebeple şunu diyorum ben de:
Barça mecbur riskli oynar ve bu maç ilk yarı 1 gole bakar ve de 3,5 üste gider.
Yani 3,5 üst bana göre 3,5 alta göre daha sağlam.
Ve hatta risk alacak bir Barça golü de yer son 20-25 dk.
Ben olsam 3,5 üst oynarım.
  • gece lampulu  (21.03.14 10:42:09) 
4 puanlık farkı dikkate alarak ben de %51-49 barca diyorum. real son maçlarda çok iyi futbol oynuyor. özellikle 4-3-3'e geçince takım vites artırdı ve xabi-modric ikilisi oyunu tamamen kontrol ediyorlar. di maria'da orta 3'lüdeki yerine alıştı, çok formda. forvetleri söylemeye gerek yok zaten. barça'nın ise bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. kazanırlarsa fark 1'e inecek ve lig tekrardan başlayacak. olası beraberlikte barça'nın real'e yetişme şansının olmadığını varsayarak barça bu maçı alır diyorum.


  • lionel andres  (21.03.14 12:10:46) 
o parayı bana ver böbrek istemem.

o maç berabere bitecek.
  • pampalar  (21.03.14 16:46:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.