[]

Avrupa birliği ülkeleri sığınma talebi

Selamlar dostlar,
Görüldüğü üzere özgürlüklerin ciddi anlamda kısıtlandığı, hatta faşizan bir anlayışın hüküm sürdüğü günler yaşanıyor.

Görünen köy kılavuz istemez misali sanırım iktidar partisi bir sonraki dönemde de iktidar olacak ve o zaman işler daha kötü olacak bizim adımıza en azından kendi adıma.

İngilizce eğitim almış, diploması yurtdışında geçerli olan bir yazılım mühendisiyim. Bu durumda Avrupa birliği ülkelerine sığınma talep etsem ve sebep olarak da ülkenin mevcut durumunu göstersem sizce şansım olur mu?

Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

 
Maalesef kabul etmezler, bende araştırıyorum başka ülkeleri, en mantıklısı ya evlilik ya da çalışma izni alıp orada yaşamak..
Ayrıca Suriyede savaş varken bile onların sığınma talebini kabul etmemişlerdi.

  • redeath  (21.03.14 06:53:20) 
Türkiye'deki suriyelilerin haline bak.

Sonra kendini onlar gibi yaşayacak gibi düşün.

Sığınma talebi yaptığın ülke muhtemelen, gel hacı diplomaı getir seni en güzel kurumda işe sokalım demeyecektir. Kaldı ki avrupa birliğinde de ekonomi çok kötü. İşsizlik yükseliyor. Almanya dışında mutlu ülke yok.

Yazılım mühendisi iseniz tavsiyem yüksek lisans ya da doktora için almanya'da falan bir proje bulmak. Yazılım mühendisinin çalışmadığı bir proje ben neredeyse görmedim. Siyasi sığınma talebiyle kampta yaşamak yerine kendi işinizi yaparsınız hem.
  • godsparticle  (21.03.14 07:00:18) 
diplomayı falan sktret. bin isveç uçağına, yırt at pasaportunu. adamlara da ben kürdüm, faşist türkler bana işkence yaptılar, elektrik faturamı ödemediler, ters yatırıp düz siktiler falan diye sık gitsin. yeni vatandaşlığın hayırlı olsun.


  • tomofilli hasan  (21.03.14 07:20:39) 
ankara anlaşması ile ingiltereye gidebilirsin, araştır. şahsen tanıdığım biri üç yıldır orda yazılımcı, meslek iyi olunca o gitmek o kadar zor olmuyor.


  • ravenudon  (21.03.14 07:27:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.