[]

twitteri kapatan zihniyet

kendi ayağına kursun sıkmadı mı ? Yani tivitir gider mivitir gelir ? çok saçma değil mi lan ? Bu basbakanın danısmanları yok mu hiç ? Ciddi ciddi kapattı ?




 
iki amacı var;

1- insanları sokağa dökmek, ki bunu kendi bot hesaplarından sokağa dökecek tarzda tag başlatmalarından anlayabiliriz. maksat seçim öncesi gözaltı uygulayıp kişilerin oy kullanmasını engellemek bile olabilir.

2- gövde gösterisi yapmak. ben istediğimi yapıyorum mesajı vermek.
  • ozzpwnz  (20.03.14 23:54:17) 
Tamam da teknoloji de açık çok sonuçta bi vpnye bakar olay saçma değil mi ?


  • lawist  (20.03.14 23:55:29) 
tayyip şuan ne yaptığını bilmiyor ki. bu seçimlerden de iktidar olarak çıkarsa zaten sen gör o zaman tayyip neler yapıyor.


  • adventchant  (21.03.14 00:01:05) 
öcalan'ı ameliyat ettirmiş bu imralı'da sonra aramış sen bize lazımsın aman geçmiş olsun demiş. heybedeki büyük turp buydu sanırım bunu yayınlamasınlar diye tırsıp kapattılar benim yorumum boyle


  • maresalx  (21.03.14 00:02:07) 
ne demişim, sokağa insan dökmek ve gövde gösterisi yapmak. vpn olsa da insanların nasıl reaksiyon göstereceğini bilemezsin.


  • ozzpwnz  (21.03.14 00:03:30) 
Ben asıl kendi yazmayacak mı onu merak ediyorum?


  • Beckwith  (21.03.14 00:07:57) 
amaç sanırım sokağa dökmek ? çok saçma lan ?


  • lawist  (21.03.14 00:08:23) 
olmaz dicek herkes biliyorum, olmaz bence de ama ben ciddi ciddi 1 mayıs taki gibi net bir vur emri bekliyorum artık sokağa çıkıldığında..

danışmanları bilerek mi yanlış yönlendiriyor yoksa o mu bilerek yapıyor anlayamadım.. saçma yani..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (21.03.14 00:47:32) 
chrome ZenMate eklentisinden haberi olmayan zihniyetdir. geri kafalıdır


  • kup tuz  (21.03.14 00:49:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.