[]

sizce yalnızlık dert midir ?

Çoğumuz bu mesela çok kafa yoruyor eminim ki bir çok genç bundan muzdarip www.eksiduyuru.com bu duyuru gibi onlarca soru var ? Neden olmuyor diyorlar aynı şekil kadınlar içinde geçerli ?




 
bence yalnızlık dert falan değil.önemli olan depresyon halinde olmayacaksın.yoksa yalnızlık gibisi var mı!?

4 yıldır yalnızım.hiç bir şikayetim olmadı.istediğim saatte kalktım, istediğim yere gittim, istediğimle görüştüm. gerektiğinde telefonuma bile bakmadım. ama şimdi sevgilim olsa her şeyi raporlayacaksın.kendi başına bir şey yapmak istesen bir ton laf işiteceksin.

dediğim gibi eğer depresyon yalnızlığı yoksa ve asosyol değilsen yalnız olmak çift olmaktan daha iyi gibi.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (20.03.14 22:31:51 ~ 22:36:37) 
bazen.


  • Manas  (20.03.14 22:41:59) 
sana bağlı. sana göre derttir, bir başkası için zevktir. yalnızlığını ne kadar verimli geçirdiğinle de alakalı. bir şey öğrenirken ve kendini geliştirirken yalnızlığının kıymetini anlıyorsun, onun dışında tabii ki yalnızlığı düşünmekten başka bir şey yapamazsan sonucunda kafayı üşütürsün. özetle konu yine insanın kendisinde bitiyor.


  • tonoto  (20.03.14 22:44:15 ~ 22:44:47) 
çok zevkli bence.


  • partizan  (20.03.14 22:47:28) 
etraftaki insanlar posersa, ne bileyim zırt pırt sevgililerinden bahsedip övünmeye kalkıyorsa insan kötü hissedebilir kendini. yoksa yalnızlık gibisi var mı yahu...


  • ron dennis  (20.03.14 23:06:46) 
bence derttir. bakma burada yalnızlık güçtür lafı edenlere. yalnızlık, heleki gençlik cagında, herkes birliktelikler kurup hayatı yasarken, bir köşede çürümektir. başka hiç bir şey değil.


  • fransızkalanadam  (21.03.14 00:03:25 ~ 00:34:35) 
dert etmeyen insanlar var gerçekten fakat genel olarak insanların bir flirt'e ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. insan seksüel ihtiyaçlarını kendi kendine de giderebilir bir nebze ama hoşlandığı biriyle flirt ederek (haftada birkaç saat de olsa) vakit geçirmeyi temel bir ihtiyaç gibi değerlendiriyorum.


  • nereye bu gidis  (21.03.14 09:30:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.