[]

Yahudiler kendileriyle acayip dalga gecerken aynisini

muslumanlarin hristiyanlarin yaptigini neredeyse hic gormedim. Neden sizce? Bana mi denk gelmis? Acayip tasak geciyorlar kendileriyle facebookta bir kac kisiden goruyorum surekli, hollywood da oyle.. Hollywood da kendilerini cokca ovuyorlar ayni zamanda ama tasak gecmesini de biliyorlar. Hristiyanlar icinde irlandali-katoliklerde de ayni durum var sanki.
Gerci bunlar dinlerini yasayan tipler degil genelde oyle buyutulmusler sadece.

Tamamen bana mi denk geliyor yoksa var mi boyle bir sey? Cok absurd bir genelleme oldu sanirsam

 
Müslüman ve hristiyanlarda diaspora kafası, azınlık psikolojisi olmadığı için olabilir.
bi de hani adamların dini zaten misyonlerlik filan içermiyor, doğarken yahudisin veya değilsin. sonradan dini yaşamamayı tercih etmek de ayrı ama zaten büyürken de kimseye dini anlatma övmek vs. şeklinde büyütülmüyorsun.
e bi de malum, azınlıklar ama maşallah her yerdeler...
  • niye ama  (20.03.14 18:16:00) 
bence aksine hıristiyanlar daha bi rahat. yahudilerin "yobaz"ları çok yobaz. ama büyük bir kısmı da ateist zaten. onlardır rahat olanları. (ateist yahudi diye bir şey var. nedir nedendir bilmiyorum!)
ayrıca katolikler de pek rahat sayılmaz. muhtemelen mezhep farkı nednei ile bazı hırst. daha rahat görünüyor.

robin williams broadway live'da bir sahne var. müslimanlara "çakıyor" çakıyor. sonra hıristiyanlardan bahsediyor bişi için. çakarak yine. seyrici "ahh ooo" falan diyor. robin de bu duruma sinirllenip "ya ya müslümana çakarken iyidi hıristiyana çakarken aaa ooo mu diyorsunuz ne iki yüzlüsnüz falan diyor.(çok özetledim) yani aslında bizdeki gibi onların da yobaz olmasa da laf edilmesine izin vermeyeni var. izin vereni de.
  • ben smyrna  (20.03.14 18:18:35) 
hristiyanlar da yapıyor da müslümanlar pek yapamıyor. çünkü hepimiz ona aşıq.


  • nereye bu gidis  (20.03.14 18:23:48) 
@ben smyrna hristiyanlarin yobazi da cok yobaz bence. bizimkilerin fantastik beyanatlari amerika daki cumhuriyetcilerin fantastik beyanatlari yaninda devede cuce kaliyor.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (20.03.14 18:29:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.