[]

hollanda'dan turkiye'ye kargo gondermek

yaklasik 20 kiloluk bavul en ucuz nasil gonderilir ? zaman sinirlamasi yok, kaybolmasin yeter. ptt tarzi bir firma var mi buralarda ?

gerekirse almanya'ya gecip de gonderebilirim.


 
DHL ile gönderebilirsin. www.dhl.de


  • bomcu onurun bomu  (20.03.14 11:56:49 ~ 11:57:11) 
Bilmem cok mu absurd olacak da:
Schiphol'den gunde 7-8 tane ucak kalkiyor Istanbul'a; cogu ucak kargo da tasiyor, gidip oradaki havayolu yetkilileriyle konusabilirsin belki (pegasus ve thy'nin ofisleri var bildigim kadariyla)

Hic olmadi, git check-in bolgesine, eli yuzu duzgun bi adam bul yuku fazla olmayan, ac bavulu goster adama detaylica guven maksatli; rica et belki tasir belese :)
  • 4ever  (20.03.14 12:01:09) 
@4ever

bence çok absürt olmuş. ben havalimanında öldürseler birinin bavulunu alıp götürmem. hele ki amsterdam gibi bir yerdeysem.

havayolu fikri belki olabilir ama o da ucuza olmaz.
  • zentiva  (20.03.14 12:04:40) 
@4ever abi cok fantezi oldu bu ya :D beni de oldurseler bavul tasimam.

amsterdam'a uzagim biraz, kesin olacak bir sey icin giderdim de kesin alacaklari belli degil.
  • fakyoras  (20.03.14 12:40:04) 
ben italyadan bildiğin postaneden kendime postalamıştım. gayet de gelmişti.


  • deneme2  (20.03.14 12:48:36) 
aynı sorunu haziran'da ben de yaşadım, hollanda'da ucuza bulamadım, geçtim almanya'dan gönderdim. 1 haftada falan ulaştı sorunsuz şekilde Deutsche Post ile. hollanda'da hangi şehirdesin?


  • uctu uctu yazar uctu  (20.03.14 13:08:01) 
Enschede deyim, sinira 15km mi ne, gecmek kolay.


  • fakyoras  (20.03.14 14:28:50) 
ben olsam türkiye hollanda arası çalışan tırların park ettiği yere gidip türk şoförden yardım isterdim


  • azizakin  (20.03.14 15:20:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.