[]

Swatch kol saati tarih ayarlama

Saatin pili bitti ve pil değişiminden sonra tarih ayarlamama rağmen tarih değişiminde bir sorun var.Tarih gündüz değişiyor hep 1 gün önceden geliyor.İnternette bir çözümünü bulamadım saatçiye gitmeden anlatabilecek var mı çözümü?




 
saati 12 saat ileri almayi denediz mi diyecem ama sanki cok basit yapmissinizdir diye dusunuyorum.


  • gel gel sarisinim sag yap gel  (20.03.14 07:37:48) 
@gel gel sarisinim sag yap gel+1 - Saati iler al, otomatik atacaktır.


  • gece lampulu  (20.03.14 07:39:30) 
12 saat ileriden gidiyor olabilirsin. Sonuçta bu saatlerde am - pm olayı gösterilemiyor. saat şu an 9 ise 12 saat ileri al. Tekrar 9 olacak fakat yarım gün ileride olmuş olacaksın. Kapische?


  • safepassage  (20.03.14 07:40:14) 
saatlerin zekası yoktur. gün 24 saattir. mekanik saatler 24 saatte bir, kadran 12 olunca tarihi değiştirir. bu 24 saatteki hangi 12'de tarihin değişeceğini siz ayarlarsınız. tarih öğlen değişiyorsa demek ki saatiniz öğlen 12'yi geceyarısı zannediyor. saatinizi 12 saat ileri veya geri alarak bu sorunu halledebilirsiniz.


  • kibritsuyu  (20.03.14 07:43:16 ~ 07:44:05) 
Yine 90 ya da 00 sonrası tahminim. Servise götüreceksin çaresi yok.


  • ozdek  (20.03.14 07:50:57) 
teşekkürler arkadaşlar saati ileri alarak tarihi ilerletmek aklıma gelmemişti düzeldi sanırım. beyin hepimizde var ama kullanmak mesele:)


  • sekho  (20.03.14 07:51:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.