[]

9 Yaşında bir çocuğu kör olmaktan kurtarsak ya?

Kendisi aşağıda ve linkte görüleceği üzere durumu açıkça anlatmış durumda. Bilgiler kesinlikle doğru. Tüm çevremiz harıl harıl çalışıyor ama mebla birikmek bilmedi. Belki buradan da elden tutacak birileri çıkacaktır.


Duyuru da birazcık üstte tutsak?

www.facebook.com

BİZE ULASMAK İÇİN 05307871720
sevgili arkadaşlarım beni tanıyan herkez allah rızası için herkezle bir şey paylaşmak istiyorum 9 yaşındaki oğlumun çok acil yani engeç cumartesiye kadar göz retina dekolman ameliyatı olmak zorunda aksi halde oğlum kör kalacaktır sağduyulu yardımsever arkadaşlarımızdan bu ameliyaıtımız için yardım beklemekteyiz ameliyatımızı prof.dr.ziya kapran acıbadem maslakta 10 bin tlye yapabileceğini söyledi çok zor bir ameliyat ve bu doktor oğlumun hastalığı dalında prof.almış bi doktor sağlık kurulu tanımıyor yani tamamen özel olabileceğini söyledi allah rızası için herkezin gönlünden kopan ne olursa çünki biz bu par<yı toparlaycak durum ve konumda deiliz çünki bazı arkadalarım bilirki benim eşimde iki gözünü kaybetmiş engellidir arkadaşlar lütfen yardımsever arkadaşlarım sizlerden destek bekliyoruz hayatımda emin olun kendim için hiçkimseden hiçbirşey istemedim ama oğlum benim herşeyim onun için herşeyi yapabilirim lütfen arkadaşlar yardım edebilcek herkezden destek bekliyoruz yapabilen ve yinede yapamayan herkezden allah razı olsun..........

 
bi hesap numarası falan yok mu? elimizden ne gelirse.


  • justinho26  (20.03.14 02:05:10) 
sözlük ve duyuruda ben smyrna retina dekolmanı ameliyatını birden fazla kere geçirdi diye biliyorum.

ona ulaşılabilirse yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
  • balik kraker  (20.03.14 10:15:25) 
selam
öncelkle ilanı okuyamadım (neden demeyin)
ancak arkadaşın söylediğine gmre bu ameliyat acıbadem de yapılacakmış. her tür maliyeti en az 2-3 kat olan bu yerde yapılmasını anlayamıyrum. benim adana ve mersinde doktorlarım var ve eminim ki çok çok daha düşük bir fiyata bu yapılabiliri.

bunun yanında retina dekolmanı 1-2 gün içinde yapılması gereken bir aemliyat. bu ilanın ntarihi nedir?

dünya göz olsa bu parayı anlarım ama acıbademe bu paranın verilmesnii anlayamıyorum. ben ekim ayında yeniden ameliyat oldum.ve ssk lı olarak ödediğim para 1600 tl.

bu arada telefonu da arayacağım az sonra. ben de size ayrıntı veririm.
  • ben smyrna  (20.03.14 11:30:32) 
selam
anne baab da retina sorunları yaşamış. şimdi konuştum. erkan bey kendi doktoru konusunda ısrarlı. ayrıca yaşadığı şehir edirnein milleetvekili ile görüşmüş. sanıyorum onların da yardımı olacak. acıbademden başka bir hastaneye geçmişler. yine aynı doktor le. ücreti konusunu sormadım. bence erkan bey ile iletişimde olmak lazım. benden bu kadar maalesef..

  • ben smyrna  (20.03.14 11:40:29) 
Teşekkürler ben smyrna.

Şimdi aile milletvekilleriyle halledebilir gibi duruyor mu? Başka hastaneye geçtiyse muhtemelen maliyet de düştü. Halledilemeyecek rakamlar değil bunlar. İlgili arkadaşlar duruma göre hesap numarası paylaşırsa elimizden geleni yaparız hepimiz.
  • pandispanya  (20.03.14 11:43:39) 
Hes numarası verilsin yapalım bir şeyler. yayalım vs.vs.vs.

sözlükte ya da burada - Face? iş yeri!!
  • gece lampulu  (20.03.14 11:56:34 ~ 11:57:31) 
Konunun devamını www.eksiduyuru.com linkinden takip edebilirsiniz arkadşalar


  • alkolik imam  (20.03.14 11:56:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.