[]

Sizce AKP güç kaybediyor mu?

Bugün meclis Tv'yi izlediğimde hepsinde bir korku-telaş gözlemleniyordu. Sizce Güç kaybediyorlar mı? Tarafsız gözle nasıl değerlendirmeli? Seçimde oy kaybı yaşayacaklar mıdır?




 
kaybediyorlar, ankarayı kaybettiler, istanbulu da her an kaybedebilirler. izmir zaten asla onların olmayacak, keza eskişehir de. büyük şehirleri kaybettiğin an anadoluda da düşersin. genelde de.


  • ozzpwnz  (19.03.14 23:37:16) 
evet kaybediyor,
48 saat daha akpnin güç kaybettiğinden bahsedersek hükümet düşecekmiş.

  • dafaiss  (19.03.14 23:39:57) 
kaybetti ama yeterli değil, ankara ve istanbul'u çok net alacaklar.


  • camino real  (19.03.14 23:42:06) 
Güç kaybetti fakat oylarda çok büyük bir düşüş yaşanacağını düşünmüyorum, oy sayımının çok sağlıklı koşullarda olmadığına eminim..


  • mutekebbir  (19.03.14 23:48:14) 
oy kaybı olacak ama yine yüksek oy alacak, bir sonraki seçime kadar bayağı hırpalanacaklar ama.


  • bir ileti paylastim  (19.03.14 23:50:37) 
kaybetti ama istanbul ve ankara'yı kaybedecek kadar değil.


  • Manas  (19.03.14 23:55:32) 
geçen gün taksiye bindim o arada kılıçdaroğlunun cnn türk deki konuşmasını banttan veriyolardı radyoda. Taksici trabzonlu yaşlı bi amca. Abi senin oyun kesin AKP dimi dedim :) Adam oğlum bunlar geldi geleli bunlara oy veriyorum şimdi tövbe namazı kılıyorum dedi.


  • justinho26  (20.03.14 00:14:43) 
Geçen bir orduevinin önünden geçiyordum. Emekli Astsubay olduğunu tahmin ettiğim bir kişi yanındaki adama "Chp'nin yaptığı işi görüyor musun, şimdi Cemaatle kol kola girmiş. Yazıklar olsun senelerdir verdiğim oylara, bundan sonra oyum Akp'ye" dedi.


  • mountaincat  (20.03.14 00:21:23) 
insanlar tape olayına yabancılaştı artık amma seçime doğru bomba tapeler var diyollar. abiler ablalar vızır vızır çalışıyor. seçime kadar herşey olabilir. kaldı ki ankara'da öyle bariz melih falan önce değil. melihin kalesi olan bölgelerde bile çok büyük oy kayıpları var ama boyun farkıyla melih önde gibi. istanbul'u tam bilemiyorum ama orda da akp boyun farkıyla alıcı gibi. du bakalım neler olcak.


  • tellioglu  (20.03.14 00:27:37) 
Sembolik ve stratejik önemi olan belediyeleri alabilecek olmaları geriledikleri ve yakında da kendilerine yol gözükeceği gerçeğini değiştirmiyor. Rüşvetle, hırsızlıkla, insan öldürmeyle, tamamen betona-AVM'ye ve özelleştirmeye dayalı bir ekonominin Türkiye'de gideri 12 yılmış, kanıtlanmış oldu sadece.


  • sevgikusunkanadinda  (20.03.14 00:30:37) 
kaybediyor. yanımda yöremdeki 5 akpli artık oy vermeyeceğim diyor. 3'ünü de ben vazgeçirdim. =)


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (20.03.14 00:40:12) 
güç kaybediyorlar da annem ve babam gibi hala tayyip'den allah razı olsun diye diye gözü kapalı oy vermeye devam edecek taban seçmeni olduğu sürece hala ayakta durur maalesef.

onca skandal, ölüm falan hiç etkilemedi arkadaş. daha çok kenetlendiler yeminlen akp'ye, hayret ediyorum. annem falan daha çok bilendi resmen. iyice kutuplaştılar yani.

akp de zaten biliyor, artık özellikle genç seçmeni kandıramayacağını. o yüzden tabanı korumak istiyorlar.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (20.03.14 01:33:18) 
gecen seçim de mhp nin kasetler cikmisti ve rahatlikla gectiler baraji tepki oylariyla. bence kaybetmiyor


  • lutah  (20.03.14 01:55:20) 
@bir fincan kahve ile film izlemek - çevremde senin durumundaki insanlara tavsiyem ebeveynlerinin nüfus cüzdanlarını seçimden tercihen 1 gün önce alıp saklamaları. sana da tavsiye ederim. :)


  • ozzpwnz  (20.03.14 02:10:20) 
olan olduktan sonra istediği propagandayı yapsınlar ne farkeder? ki kendileri neler yapacak/yapmaya çalışacak hepimiz biliyoruz.


  • ozzpwnz  (20.03.14 02:19:13) 
türkiye sermayesei, medyası şimdilerde daha da net ortaya çıkan amaçları,ilişkileri nedeniyle iktidarı destekler. akp'den önce de böyleydi, korkarım sonra da böyle olacak. o iş adamları, o çıkar sağlamak isteyen koca gürruh şimdi akp ile iş yapmak için tereddüt edecek, bu da akp iktidarının güç kaybettiği anlamına gelir.


  • rn  (20.03.14 10:27:03) 
güç kaybediyor daha da kaybedecek ama seçimlerden sonar türkiyenin yine çoğu yerinin sarı olduğunu göreceksiniz,


  • yemrem  (20.03.14 10:29:59) 
Çevremde en az 10 kişi var akp'e vermeyeceğim diyen. Herkese anlatıp babaya durumu anlatamamak ise en büyük ironi olsa gerek.


  • sormayın bana sen o musun diye  (20.03.14 10:59:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.