[]

Kedilerimiz sıcacık bir yuva arıyor..

Herşey yaklaşık 2 ay önce başlamıştı.. İş yerimize gittiğimiz gün son zamanlarda yaşadığımız en büyük süprizlerin biriyle karşılaşmıştık.. anne bir kedi iş yerimizin paspasına yavruladığı 4 adet bebeği ile birlikte uzanmış bizlerden şefkat bekliyordu.. Biz onlara o şefkati gösterdik, anne dışarı çıktığında erkek kedilerin saldırısına uğradığında anneyi erkek kedilerden kurtardık.. Sonunda evimizin boş bir odasına almaya karar verdik.. 1 ay geçti.. Önce ayakta bile duramıyorladı, çöküyorlardı.. Sonra geliştiler.. Kakalarını gereken yere yapmayı, yemek yemeyi öğrendiler.. 1.5 ay geçti.. Artık yavaş yavaş bu 4 yavruya bakma imkanımız daraldığı ve dışarıya salıp başta araba olmak üzere binbir tehlike ile hayvanları başbaşa bırakmak istemediğimiz için kendilerine kucak açacak, onları her tehlikeden izole edece sıcak yuvalar arıyoruz.. Yavruları verince anneyi de tekrar özgür ortamına bırakacağız doğal olarak.. İşte huzurlarınızda dünya güzelleri :)

img35.imageshack.us

img35.imageshack.us

img35.imageshack.us

img35.imageshack.us

İlgilenenler şahsımla irtibata geçebilirler

tel: 0505 928 73 47

not: ilan bir müddet yukarda kalırsa çok memnun olurum..

 
başka yerlere de ilan verip kediciklerin şansını artırabilirsiniz.
kedigen.com
miyavlar.com
www.miyavlar.com
hatta eğer durumunuz var ise anne kediyi öncelikle kısırlaştırıp bıraksanız? bunu çok uygun fiyata yapacak dernekler var. sokak hayvanları için indirim yapıyorlar hatta bazen bedava da olabiliyor. anne, çocuklardan ayrılıp kendini toparlayınca tekrar çiftleşmeye hazır olacaktır, bebeklerin sokaklarda telef olmaması için baştan bir önlem.
yavrular için reklam yapacağım :)
  • brc  (26.05.09 20:27:25 ~ 20:31:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.