[]

telefonla konuşurken kendi sesinizi duymak

soru başlıkta. telefonla konuşurken kendi sesinizi karşıdan duyduğunuz oldu mu? bunun telefonun dinlendiğinin göstergesi olduğunu söyleyenler var.

not: bilal değilim.


 
he bana çok oldu.yankılanıp durdum. dinlendiği kesinmiymiş o durumda?


  • tadutadu  (18.03.14 23:47:06) 
karşı taraf hoparlörünü açtıysa da kendi sesin yansıyor.


  • sanal hayvan  (18.03.14 23:47:37) 
annemden duydum.


  • kugsel adam  (18.03.14 23:49:52) 
yankıyı duyanın mı dinleniyormuş yoksa duyduranın mı? aradığım kişiler "sesim bana geri dönüyor" diyorlardı, android güncelledim geçen gün, düzeldi şimdi.


  • kerbeee  (18.03.14 23:51:32) 
Karşı tarafın telefonu ufaksa(eski nokialar, kompakt modeller vs.) ve ses çok açıksa yankılanabiliyor. Onun dışında beni dinleyen adamın işi gücü yoktur. Dinlesin valla.


  • Beckwith  (18.03.14 23:52:18) 
dinlendiğini düşünüyorsan baştan ana avrat dümdüz küfürle gir dinleyene :D sonra normal konuşmana devam edersin XD

ama ses yankılanması olayı dinlemeyle alakalı mıdır işte onu bilmiyorum? :/
  • pasp  (18.03.14 23:54:07) 
yankının sahibini galiba. ama emin olamadım.


  • kugsel adam  (18.03.14 23:56:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.