[]

erkeklerin tayt giymesine sapkın bakış

tayt giyen erkeklere bakış açınız nedir?

ya da yerine göre böyle vücudu kaplayan şeyler giyenler de var tabii. mesela bisiklet sürenler ve güreş yapanlar gibi.

ya onların dışında gündelik giyenler? hepsi şey mi?

not: kadının tayt giymesi sorusundan esinlenildi.

 
Spor yapan erkekler de bile gayimsi duruyor, kadınlara yakışıyor be :)


  • redeath  (18.03.14 16:29:55) 
rock star olsam yekpare deri tayt giyerdim hep. hep özenmişimdir böle, güreşçiler olsun, halterciler olsun giyiyolar taytı, bi özgürlük, bi masaya seriş özgüveni var hal ve hareketlerinde.
not: erkeğim.

  • hasmetizm  (18.03.14 16:29:57) 
hiçbir kadın benim sevgilimin götünün kıvrımlarına bakamaz. ha 'sözde kadınlar' vardır, sevgilisinin taytından rahatsız olmayan, onlar da benim gözümde godoştur. adam üstüme uzun bişeyle giyeceğim söz dese yine olmaz, izin vermem. usturuplu giyinecek benim sevgilimse. yok öyle taytmış, slip donmuş. hiçbir kadını tahrik etmeye hakkı yok. başımı belaya sokmasın benim. giydirmem o kadar. başka adamlar da giymesin.


  • rock n roll  (18.03.14 16:47:26) 
ben bisikletçiyim giyiyorum.(evet bacaklarımı da alıyorum)
Ama şimdi tayt demek başka bisiklet taytı demek başka. Tabi giyenler de güzel duruyor diye giymiyor, tamamen rahatlık ve spor bakımından giyiyorlar.

Tabi ben kızlara da sordum bu soruyu, hemen hemen hepsinin tepkisi aynı, garipsiyorlar.
ama önemli değil alıştım artık, markete bile 4-5 kişi girdiğimiz çok oldu taytla.
Köyde bile giydim lan. Ama bir kere bile bana ''ipne misin a.k yeaa...'' diyen olmadı

@kerbeee şimdi en klişe cevap sen hep oraya mı bakıyorsun olurdu ama senin şu yorumunu gördükten sonra uzun bir açıklama gereği hissettim

Şimdi x kişisi bisiklete binmek istiyor ve gitti kendine bisiklet ve güvenlik açısından gerekli ekipmanları aldıı... Tamam buraya kadar sorun yok şehir içinde de tin tin bindi arkadaş 5-6 ay. Ara ara uzaklara da açıldı... Sonra kendisinde ki beceriyi ve bisikletin yapabildiği şeyleri görünce dedi ki ''abi ben uzun yol yapçam bisikletle...''
Tamamdır her şeyini aldı çıktı yola, 10 km de bir şey yok, 20 yok, 30 yok, ama bir 40 km sonra poposunun iç taraflarında bir ağrı hissetmeye başladı, tamam dedi bir şey yok devam. 50-55 km sonra o ağrı yerini sanki götüne sele girmişçesine arttı ve üstüne testisler de ağrımaya başladı. Hemen biraz mola verdi dinlendi ve yola devam etmeye başladı.
90-100 km sonra gideceği yere vardıktan sonra doğal olarak götten yemişe döndü sonra ''lan acaba noldu alt taraflarda'' diye sordu kendine, hemen donunu indirip incelemeye altı testisleri ve göreceği şey büyük ihtimalle kendini çekmiş, minnacık kalmış ve morarmış bir testis.
Şimdi tayt giyen erkek ibnedir diyen abimize noldu? Kısırlığın ilk adımını atmış oldu. Hatta geri dönüşü de var bu yolun. Yani uzun yıllar bisiklete bu şekilde binip testisleri bu derece yorarsan o da en sonunda iflas edecektir. Yani erkekliği elinizden gider aman ha.

Şimdi bunun nedenini ele alalım
1- yanlış sele seçimi
2-konforlu ve süngerli bir bisiklet taytı giymemesi

1*hani testisle göt deliği* arasında kalan bir yer var, hani g noktası orada derler erkeklerin, hah işte o yeri kavşak gibi düşün. Bütün o testislere ve popoya giden damarlar oradan geçer işte bu yüzdendir ki bisiklet selelerinin ortası genellikle boşluk olur.
www.mtbtr.com (şöyle bir göz gezdirirseniz anlarsınız)

2*''tayt ve bisiklet forması dikildiği malzemesinin özelliği olarak vücudun salgıladığı teri dışarı atıp, hava almasını sağlayarak uzun süreli kullanımlarda rahatlık sağlar. bunun yanında testislere kan gitmemesine bağlı rahatsızlıklardan da sakınmak için bisiklet taytı, içerdiği antibakteriyel PED ile buna ilişkin korumayı sağladığından, özellikle uzun süreler bisiklet kullanan her bisikletçinin vazgeçilmezi olması gereken kıyafetlerin başında gelir'' [ALINTI] (bkz: bisiklet taytı)

''tamam anladık, tamam lazım ama be abi, neden sen bunu şortu altına giymiyorsun?'' derseniz eğer
static.defacto.com.tr
Genellikle tüm şortlar bu boyda olduğundan uzun süre kullanımda o şortun alt kısmı diz kapağın arka tarafına çarpa çarpa yara eder. Beni etti oradan biliyorum. Zaten diz kapağın arka tarafı da vücudun hassas yerlerinden biridir.

@ceseth dediği gibi ''delikanlı bisikletçi silikon destekli tayt giyer.''
  • Thunderbirds  (18.03.14 16:48:20 ~ 17:24:35) 
Gundelik hayatimda tayt giyen erkek gormedim hic. Gormek ister miyim, hayir. Zaten onlarin skinin dogrultusunda donuyor canina yandigimin dunyasi, bir de her yerde onlarin yarim kilo sunmus tssagini gorup keyfimi kaciramam. Bir seyden de eksik kaliversinler.


  • kerbeee  (18.03.14 16:49:40) 
ahahahaha :)))

poposunu kapatıyorsa sorun yok :)

not: kadınların tayt giymesi sorusuna verilen cevaplardan esinlenildi.
  • kirazıseviyorum  (18.03.14 16:52:46) 
  • Manas  (18.03.14 16:54:02) 
bence bunu tartışmamız bile ne kadar sığ insanların olduğu bir ülkede yaşadığımızı gösterir cinsten.

bu konu hakkında düşünebileceğin tek şey yakışıp yakışmayacağıdır. biri de demiş ki "tayt giyen erkek görmek ister miyim ? hayır, istemem." zaten türkiye gibi bir çöplükte tayt giymeye karar veren bir erkek senin o gereksiz düşünceni de siklemeyecektir. çakma feministler.

ben tayt giymem, bence rahat değiller. ama uzun bacaklı erkeklere yakıştığını düşünüyorum.
  • empati kuramayan psikolog  (18.03.14 16:58:11) 
Adam gibi giysin
Giyilecek yer var giyilmeyecek yer var
Benimle birlikteyse ben giydirmem, gitsin baska hatun bulsun, sevgilimin yarim kilo sunmus tasagini kimse izleyemez


Kerbeee, sunmus tasak nasil mukemmel bir ifade hahaha :D hic gulecek halde degildim , cok iyi oldu
Optum seni ;))
  • cecilia  (18.03.14 16:58:32) 
çok sapkınca bakıyorum, erkekler tayt giymesin popoları çok seksi oluyor sonra.

şekil 1.a
www.youtube.com
  • yue  (18.03.14 16:59:36) 
rock n roll + 1 ahahahah


  • tuborg yesili  (18.03.14 17:05:50) 
gaydir

edit: ama nick bateman diye bi yavruş var spor yaparken giyiyor tayt bi onda seksi duruyor. çok dar değil tabi. ama tayt giyen erkeği ılık buluyorum yani.
  • madeleine elster  (18.03.14 17:06:35 ~ 17:13:27) 
şaka bir yana diğer duyurunun sahibi olarak iki parça bir şey demem lazım:

- bir erkeği pembe renk giyince kadından önce gay diye yaftalayanlar erkekler oluyor.

- bir erkek kendine yaptığı bakımla çoğu zaman yaftalanırken bunu yine erkekler yapıyor.

bir erkek tayt giyerse yine eminim yaftayı gay diye erkeklerden yiyecek. bir kadının tayt giyen erkeğe bir bakış açısı bile geliştireceğini sanmıyorum. ben geliştirmem. banane ben pembe giyene erkeğe de geliştirmiyorum çünkü.

bu yafta merakı, sakınma merakı erkeklerde bir tık daha fazla mı ne sanki? :) kadınlar da kıskanır ama benim erkek arkadaşım da spor salonunda ıslak ve kaslı dolanıyor diye ona sporu dar etmiyorum. kadınlar orada ona bakıyordur diye üstüne kazak giydirmiyorum. ondan özetle taytı anca yine erkek sıkıntı eder kadından önce.
  • kirazıseviyorum  (18.03.14 17:09:02 ~ 17:09:51) 
kalçalarım ve bacaklarım yurdum ortalama bir kadınınkinden güzel. yine de giymiyorum. laf yemeyecek olsam giyerdim. çok rahat bir şey olmalı :(


  • [silinmiş]  (18.03.14 17:37:42) 
@thunderbirds; oncelikle okumadim. Bisiklet, gures vs. spor disinda denmis soruda, tamam toplarin da bacaklarin da kaymak gibi, sen konu disiydin ki zaten.

@empati kuramayan psikolog; ben gormek istemem evet. Senin de giymeme sebebin sadece tayti rahat bulmamansa senin ki yarim degil bes kiloymus o zaman, saygilar.
  • kerbeee  (18.03.14 18:03:05) 
--hayvan adam mod:on--

abi tayt giyince önden o gidiyor arkadan ben geliyorum :P

--hayvan adam mod:off--
  • mortar  (18.03.14 18:04:23) 
@kerbee

her durumu açıklayabilirsiniz. dışında derken diğer durumu kastettim.
  • ermanen  (18.03.14 18:12:26 ~ 18:13:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.