[]

ates yakmalik homeless varili

bahceye soyle icinde ates yakabilecegimiz bi varil alalim dedik de nerden bulunur ki bu meret? bakkala gidip abi bi sut iki de varil denmiyo heralde. bilemedim. ankarada bildiginiz yer varsa soylebilirseniz sevinirim. varile alternatifleriniz varsa ona da talibim. zaten varil olsa da ikiye kestircez basinda oturunca yuksek olmasin ama yeterince de derin olsun diye. alternatif fikir varsa yol gostermesi acisindan dedim.
bi de fiyati ne kadar ola ki bunlarin?



 
lastikçilerde, tamircilerde, hurdacılarda benzer şeyleri bulabilirsiniz gibi.


  • hayal fazlasi  (18.03.14 12:03:10) 
tuzla tershaneler bölgesinde bolca bulabilirsin. variller gemilerde bolca kullanılır, boş olanları elden çıkartmak için üzerine para bile verirler.


  • zentiva  (18.03.14 12:03:54) 
ahh bee istanbulda olsam on numero olurmus hakkaten orasi.

sanayide tur mu atayim simdi yani?
  • Mandos  (18.03.14 12:07:07) 
hurdacılar sitesi @ ankara

tavsiye etmem gitmeni.

madem kestireceksin, ayçiçek yağı tenekeleri de iş görür?
  • edgenabby  (18.03.14 12:10:01) 
ostim yada ankamall karşısındaki sanayide bir tur atarak rahatlıkla bulabilirsin.

tahminen 10-20 lira gibi para alırlar.
biz ostimden temin etmiştik bedava vermişlerdi
  • qxgviper  (18.03.14 12:10:32) 
yakında stok kimyevi madde satan yerler varsa oraya git. boşaldıkça bertaraf ederler onlar varilleri, eğer kaydı tutmuyorlarsa sorunsuz verirler. bazen hurdacılar ellerinde olsa da yasal yoldan bertaraf edileceği için vermeyebiliyorlar. kesme işini neyle yaparsan yap kıvılcım çıkarır. o yüzden alkollü naftalı şeyleri kesme patlar. izopropil mesela, fevkalade infilak eder. variller 15-25 tl arasıydı.


  • ismail yk  (18.03.14 12:53:53) 
daha sonra bakan olur diye yazayim yine... sanayiye gidip gordugunuz ilk yere sordugunuzda direk onunde variller yigili bi yer tarif ediyolar. cok zor degilmis yani. 15 lira istediler ucret olarak da.


  • Mandos  (19.03.14 01:29:28) 
ek olarak şunu diyeyim: içinde daha önceden herhangi bir kimyasal varsa muhakkak ki birikinti kalmıştır, bir şekilde onu temizleyin, nötralize olması lazım. temizlemek için su olur, deterjan bile olur. bir de temizleme yaptığınız suyu doğaya bırakmayın, zarar verir. birikintiyi temizlemezseniz patlama yapabilir -hem de düşünemeyeceğiniz şekillerde :/ -

iyi ateş yakmalar! :D -hatta fotosunu da koysanıza ya bakalım sonra? :D -

bir de alakasız aklıma şunlar geldi:

(bkz: klip çekmelik boş fabrika)
(bkz: bateri suyu)
(bkz: kırmalık gitar geldi)

:D
  • pasp  (19.03.14 01:39:00 ~ 01:39:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.