Merhaba ben aynı zamanda güzel insan olan idiot.
Asgari ücret aldığım sosyal medyacılık işiyle ancak geçinebiliyorum. Gönül isterdi ki ben de Suriyeli göçmen olayım, Hatay'ın altını üstüne getireyim, bedavadan İzmir'e yerleşeyim; fakat olmadı.
Şimdi bana "İnsanlığın yüzkarası, orada adamın güvencesi yok, ailesini kaybetmiş. Kucak açmayacak mısın?" derler. Haklılar da kendilerince. Ama sorun kucak açıp açmamak değil, yapılan bir iyiliği suistimal etmek. Gittikleri yerde asayişin altını üstüne getirirlerse, kendilerine kucak açanları ezmeye çalışırlarsa tabi ki herkes tavır alır kendilerine. Neyse, konu bu değil zaten.
Ben maaşım gereği değil, bildiklerimi söylemek için buraya cevap giriyorum. Kendi çapımda mantık sınırlarında cevaplar veriyorum, ki bazıları hatalıdır kabul ediyorum; ama "yok şunu gösterin, yok bunu gösterin" diyenlere de gıcığım biraz. Ya tabi şunu kabul ediyorum, adam ortada olan bir iddianın kanıtını elbette ister, zaten olması gereken bu. Ama ortaya çıkan kanıtlara, şahitlere de inanmıyorlar bu sefer. "Montaj, dublaj, komplo" nidaları hala hepimizin kulağına çalınıyor, yalan mı? Bir yerden sonra "YUH ARTIK!" deniliyor hakkaten.
CHP'li sayılmam tam olarak. Aslında apolitik bile sayılabilirim, zira her partide kafama göre bir şey bulabiliyorum. Hatta AKP'nin bile bazı yaptıklarının arkasında dururum, objektifliğime yanayım (az önce taktım fularımı). Sağduyulu da biriyim, bana göre. Ama şu yazdıklarımı bir partiye ya da KK'ye nasıl bağladınız ben anlamadım.
Neyse; ben şahsen bildiğimi söylüyorum, tıpkı buradaki herkes gibi. Bilerek yalan yanlış konuşmak, konuşanın kendi kişiliksizliğidir kanımca. Burada yazanlara inanabilirsin, inanmayabilirsin; bu senin tercihin. Tıpkı televizyondaki söylenenlere biat edip etmeyeceğin gibi. Fakat yok orçmuş, yok salak değil idiotmuş, geç kardeşim bunları... Aş artık biraz.
0