sence, korkaksın. çünkü bu hareketin seni "korkak mıyım" diye düşünmeye itiyor, içten içe ondan güçsüz olduğunu düşünerek rahatsızlık duyuyorsun.
bizce ve metrodakilerce, korkak değilsin. kimse böyle düşünmemiştir. nezaketten yoksun, oturacağı koltuğa insanca yaklaşmaktan aciz barzolara çıkışmamak, korkaklık değildir. bu tip durumlarda direkt olarak müdahalesi, rahatsız edici bir tavrı bulunmayan birine sataşmak anlamsız olur. adam sana laf atsa, taciz etse yumruğu gömersin tamam da omuz atıp koltuğa oturdu diye sataşmanın lüzumu yok. gereksiz.
ben boks yapsam sırf zevk için millete yumruk atardım gibime geliyo ha, gta oynarmış gibi. laps diye kulağına vurucaksın mesela bi tane. ne güzel, senin gibi adamlar boks yapsın hep, bizim gibilere yasaklansın hatta.
0