[]

uykusuzlugun yaptigi kafa herkeste boyle mi?

dun gece hic uyumadim. bugun mal mal guldum durup dururken normalde hic yapmam muhabbet ettim milletle durduk yere. rezil espriler geldi aklima zor tuttum yapmamak icin. elimde gofret gibi bir sey paytak paytak yurudum hayvan gibi yiyerek gozler yari acik. cok guzeldi lan.

boyle oluyor mu size? ben asabi olunuyor saniyordum. yoksa alkol gibi mi herkeste etkisi farkli mi? bir sonraki asama nedir? bir kez halisunasyon gordugumu hatirliyorum uykusuzluktan ama uyanikken ruya demek daha mantikli olur. halisunasyon o mu oluyor yoksa? ama hic boyle sapsal oldugumu hatirlamiyorum

ne diyonuz duyurucular

 
Uyumayip ders calisinca daha kotu sabah corba icerken kac kasikta bitirdigimi falan saydim. Sonra niye yaptim lan bunu dedim. Hava da.ucusan neyaz seyler gorursen sasirma. Normal onlar.


  • kutsalbok  (17.03.14 19:57:29) 
gün boyu uykusuz kaldığımda bir miktar bende de öyle oluyor ama öğleden sonradan itibaren kafam sepet gibi olmaya başlıyor. kendimi uyuşmuş gibi hissediyorum. akşama doğru da iptal oluyorum :D


  • tezumomikuari  (17.03.14 19:58:28) 
İçmeden sarhoş olmanın en güzel yolu. Üniversite döneminde sık sık başıma gelirdi.


  • kumlupara  (17.03.14 20:17:27) 
Ben mala bagliyom direk


  • kreider  (17.03.14 20:50:43) 
Ahaha ben de boyle oluyorum yaa. Uykum gelince uykusuz kaldiginda icmeden sarhos oluyorum. Her seye guluyorum, igrenc espriler yapiyorum. En azindan sen kendini tutuyormussun. :))

Ben normalde zaten kipir kipir biriyim, uykusuz kalinca tam icmis gibi oluyorum.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (17.03.14 20:59:26) 
herkeste farklı olmasını bırak, bende her seferinde etkisi farklı oluyor. bazen dediğin gibi manik oluyorum, bazen yanıma yaklaşılmayacak kadar agresif oluyorum. en fazla 3 gün uykusuz kaldım, artık uyumadan yaşayabileceğimi düşünmeye başlamıştım ciddi ciddi ve zorla yatırmışlardı beni. uyumamak fena şey.


  • mayaa  (17.03.14 21:34:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.