[]

kadının tayt giymesine bu tepki ve bu sapkın bakışın sebebi?

gerçekten anlamadığım için soruyorum nedir bu tayt olayı:

tayt giyiyorsun erkek arkadaşın deliriyor.
tayt giyiyorsun diğer erkekler bunu daha çok mesele ediyor.

spora giymek kadar doğal ne var mesela? ama bu bile olay olabiliyor. sporu geçtim dışarıda giyince de sıkıntı. skinny jeanlerden ne farkı var ben onu hiç çözemedim. tamam bacağı kaçlayı sarıyor ama tek saran kıyafet bu değil ki?

nedir bu tayt hassasiyeti erkeklerde allah aşkına açıklayın.

 
tayt var, tayt var. kimi taytlar fazla transparan, kıçı kapatmayacak tarzda bir şekilde kombin edilirse hoş durmuyor. fazla teşhircilik gibi. muhtemelen tepkiler buna.

yoksa tayt gayet iyidir hoştur. isteyen istediği gibi giyinsin gerçi bana kalırsa da. bana kalmıyor işte. genel erkek bakışı bu yönde.
  • ozzpwnz  (17.03.14 18:32:02) 
Pantolon kalcayi topluyor biraz daha. Taytta tabiri caizse daha bingil bingil oluyor. Ve her sey daha ortada oluyor galiba. Belki boyle bir sebeptendir.

Genel olarak sacma tabii.

Ekleme: Ben tayt giydigimde genelde uzerine de kisa giyiyorum mesela ya da gobegi acik ama teshircilikten degil de daha cok tunik tarzi uzun seyleri yakistiramiyorum kendime, o sebeple. He bir ekleme daha yapayım tayt var tayt var gercekten, zaranin normale gore kalin olan taytlari var bende.
  • Idonthaveausername  (17.03.14 18:32:41 ~ 18:40:08) 
arkadaş ve erkek arkadaşlarını değiştir. bence sen rahat ediyorsan ve kendine yakışıyorsa sorun yoktur.


  • ben smyrna  (17.03.14 18:33:22) 
Tayt, üstüne de tunik ya da popoyu örten bi kazak/bluz giymekte bişey yok da sanırım taytın üstüne normal kısa bi bluz giymeyi dert ediyorlar. Ki ben hak da veriyorum; tayt dediğin şey külotlu çorabın kalın olanı gibi geliyo. Külotlu çorapla dolaşmayacağımıza göre "kalın külotlu çoraba" da pantolon muamelesi yapmak garip.

Yine spor yaparken o taytın üzerine popoyu örten bişey giymeyince de ekstra dikkat çekici oluyor zaten onu açıklamaya gerek yok. O kadar koşuyorsun, eğilip kalkıyorsun vs.
  • pandispanya  (17.03.14 18:33:50 ~ 18:34:32) 
bazı taytlar var ki hatun kişisini normalden seksi gösteriyor. yani çıkarıp çıplak kalsa etki yapmaz ama üstündeki tayt başka bi hale sokuyor hatunu.

bende giymemesini isterdim. ona bırakırdım ama buna rağmen giymişse bozulurdum açıkcası.
  • kambocya diasporasi  (17.03.14 18:34:14) 
aynen tayt var tayt var. bazı taytlar cidden oha dedirtiyor sen utanıyorsun o insan nasıl giyebiliyor bunu diye düşünüyorsun. ama tabii kim teşhircilik için yapıyor kim normal buluyor bunun oranı nedir bilemem.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.03.14 18:34:25) 
Ozguvensiz erkek.
Ben bunu anlarim.

Tabi kabul edilenin disi bir durum yoksa.
  • cecilia  (17.03.14 18:41:00 ~ 18:41:33) 
estetik sorunu da var: your pants say yoga, your ass says mcdonalds


  • sharon and hope  (17.03.14 18:42:19) 
tayt giyen bi erkeğin gotune bakmaz mısın, normal karşılar mısın, e erkekler de tayt giyen kızın gotune bakıyor, oyleyken böyle oluyor, sapkın diil bence gayet normal. amma çok tayt denmiş ama.


  • el desaparecido  (17.03.14 18:46:48 ~ 18:48:08) 
neleri mantıklı ki bu tepkileri mantıklı olsun. giy rahatça, ben de hep tayt giyiyorum.


  • rock n roll  (17.03.14 18:48:18) 
tam bununla ilgili sinirliyken duyuruyu görmem süper oldu. az önce yemek yediğim yerden çıkarken çalışanin ben arkamı döndükten sonra şööyle bir süzmesi ve benim bunu cam kapıdan yansıyan görüntüden görmem. o anın şaşkınlığı ve siniriyle bir şey yapmamam... üzerimde olan siyah tayt (gayet sıkı ve derli toplu üstelik transparan olamayacak kadar kalın) ve beyaz şişme mont. pantolondan bir farkı yok bu tarz bir taytın ama dingil bakıyor işte. bakıyor aptal. buna bakan pantolona da bakıyordur ki.
kadının tayt giymesine tepki: ben ilk defa bu biçim bakıldığını gördüm. ben artık üzerimde uzun bir şey olmadan giymem. eğer erkek olsaydım da bugünden sonra 'uzun bir şey ile giymeyeceksen , giyme ' derdim. hassasiyet burada işte. kimse istemez sevgilisine bu biçim bakılsın.

  • kırmızıkaşekaban  (17.03.14 18:49:33) 
eger vucut duzgunse ben begeniyorum ve bakmaktan kendimi alamıyorum ama rahatsız edici olmamaya ozen gosteriyorum.


  • bluewhale  (17.03.14 18:49:39) 
bazı filmlerde tayta yüklenen anlamdan kaynaklı ;)


  • livaneli kadir  (17.03.14 18:51:40) 
fucüt şükela ise tayt candır. giyin bol bol giyin. ara sıra bakıyoruz çaktırmadan kusura da bakmayın.


  • Manas  (17.03.14 18:54:44) 
cenk erdem der ki;

tayt insanın kendine yapışanı giymesidir

selamlar;)
  • werderweremem  (17.03.14 18:57:57) 
kız arkadaşımın götünün tüm ayrıntılarını başka erkeklerin görmesinden rahatsız olurum. bütün mesele bu. çok istiyorsa tüm kıvrımların başkaları tarafından görülmesini, bunu rahat karşılayan biriyle çıksın. benimle değil.

ha sevgilim dışında kim giyerse giysin umrumda değil. dönüp bir kere bakmam bile. ama sevdiğimi kıskanır ve sakınırım. bundan doğal bir şey de yok.
  • sen git ben geliyorum  (17.03.14 19:13:53) 
o taytlar yerine çıplak gezilse daha az ilgi çekilir eminim. kalça bütün hatlarıyla meydanda iç çamaşır ortada. bunu sevgilisine giydiren erkek godoştur lamı cimi yok yani.


  • tescillimarka  (17.03.14 19:14:29) 
zetahead dogru yerden yakalamis. ayrimcilik yapmayan aptal olmayan bit insanim ama esofman giyince (dar falan degil hatta bol) bir yerim belli olmasin diye resmen kambur geziyorum. sevdigim halde giymiyorum. kimse rahatsiz olmasin diye. sonra iki salak moda dedi diye kiyafet olarak tasarlanmamis bir seyi sen giyiyorsun vucuduna yapisiyor onden bakiyorsun arkadan bakiyorsun nu resim cizeceknkadar bilgiye ulasiyorsun sonra bu kiyafet nirmal oluyor. normal falan degil. ayrica birine bakarken yakalansam olurum diye dusunen bir kafam var fakat oyle guzel popo oluyor oyle de ustune tayt giyiliyor ki bakmazsam olurum yani. icime dert olur.
olaylor bunlor
ya bir de herkesin ustunde olan bir seyi dr nasil giyiyorsunuz? tek takim uniforma gibi. aradasirada giyilse neyse de herkesde var. istisnasiz. fark yaratan bir kiyafet olsa tayt da olsa bu kadar lafi olmaz.
  • sparkle kiddle  (17.03.14 19:16:43) 
arkadaşlar kimsenin size 'tayt giyebilir miyim?' diye sorduğu yok. sevgilime giydirmem falan bunlar hikaye, işinize bakın.


  • rock n roll  (17.03.14 19:17:11) 
"tayt giyiyorsun erkek arkadaşın deliriyor.
nedir bu tayt hassasiyeti erkeklerde allah aşkına açıklayın."

soru sahibi erkek arkadaşının tayta bakış açısını önemsiyor ki gelmiş bize sormuş. ben de diyorum ki sevgilisine tayt giydiren erkek godoştur. soruya cevap yani. siz feminist hayatlarınızda çıplak da gezebilirsiniz özgür özgür, o başka bir duyurunun konusu.
  • tescillimarka  (17.03.14 19:18:57) 
tekrar cevaplayayım o zaman, sevgilisinin kalçasının tüm kıvrımlarını başkalarıyla paylaşan erkek godoştur bu coğrafyada. siz godoş erkeklerle sevgili olabilirsiniz tabi ki, buna bir şey demiyoruz zaten.


  • tescillimarka  (17.03.14 19:23:56) 
diğer ülkelerde de varmış erkekler

answers.yahoo.com
  • tescillimarka  (17.03.14 19:27:53) 
Ozguvensiz erkek diyen olmuş.
sanki paris'te yaşıyoruz amk. bence nerede nasıl bir toplumda yaşadığınızı unutuyorsunuz. ve bunun aşılması idealist insanların tayt giymesi ile sağlanmayacak

  • oraletarya  (17.03.14 19:30:43) 
yurtdışına da çıktım, kızın mini şortundan bildiğin poposu görünüyordu, hiçbir erkek kıza bakmadı ve taciz etmedi. bence siz kendinizi sorgulayın. tayt, mini etek, mini şort, bunlar kimseye bakmanızı gerektirmiyor. ben erkek olsam hemcinslerimden sırf bu durumları yüzünden utanırdım. erkek bakar, sen giyme. bunun çözümü bu mudur?


  • rock n roll  (17.03.14 19:32:34) 
erkekler tayta asla bakmaz. bizim baktığımız tayt değildir.

çıkar bakalım taytı!!! biz çıkan tayta mı bakıyoruz? yoksa aynı yere bakmaya devam mı ediyoruz?
  • kalyanschik  (17.03.14 19:36:51) 
ne var bunda, tayt giymek isterse giysin. tayt hiç giymedim ama minicik bir çocukken kalın külotlu çorap giymişim :P çok rahat bir esvap olduğunu tahmin edebiliyorum.

giyin, giydirin, dert edeni, godoş muyum lan diyeni de sepetleyin.

bak zamanında ne demişim eksisozluk.com
  • [silinmiş]  (17.03.14 19:38:37) 
tayt var tayt var diye bişey yok, amk o taytı giyiyorsan bakılmaya da göze alacaksın, her yılbaşında tacizlerin, tecavüzlerin gizli saklı da değil ulu orta yapılan bir ülkede yaşıyorsun, sonra özgür olmayı tayt giymeye bağlayan sığ kafada yaşıyorsun. vay amk ya. sen nerde yaşıyon kızım.Herşey ama herşey ortamına göre şekillenir. insanların değişmesini istiyorsan, ülkedeki ortamı değiştireceksin, bu mümkün olmuyorsa, düşün derim kendini, şöyle bi etrafına bak ve nelerin döndüğünü gör, sen "ay kıçıma baktılar ile kalıyorsan şanslısın bile bu ülkede.


  • kozm  (17.03.14 19:38:54) 
6 ay avrupada yaşadım ve tayt giydiğimde yurttaki 2 abaza hariç kimsenin hayvanca baktığını hissetmedim. türkiye'ye bi geldim, resmen erkeklerin göz kapaklarını kıçımda hissetmeye başladım. ben de nefret ediyorum ve kısa montla falan giymemeye özen gösteriyorum o yüzden. öküz gibi bakışların üzerinizde olması iğrenç çünkü.


  • mrz breezy  (17.03.14 19:39:25) 
zatehaed; bakamazsın abi, bakmaman gerekir. mantıklı olan, insani olan budur.
bakmana engel olamıyorsan psikiyatriste gidersin, beynim değil, çüküm tarafından yönetiliyorum dersin. sana sakinleştirici bişey verir.

  • rock n roll  (17.03.14 19:45:09) 
bıdı bıdı edenler avrupa'daki nudist yaşayan köyleri açıklasın, herkesin her şeyi ortada, hiç ensest, gang bang olduğu yok. insanlık başka bi şey monşer, buralara uğramıyor.


  • [silinmiş]  (17.03.14 19:49:27) 
rock'n roll olması gerekenden değil, olandan bahsedecek olursak, hala ilkel duygularımız yerinde merak yok, erkek her zaman tohumlarını etrafa yayma derdindeyken, kadın ise cazibesini kullanma peşindedir, işte senin ilkel yanın hala tayt giyere bunu tatmin etmeye çalışırken, erkeğin ilkel tarafını neden bastırmaya çalışıyorsun? amaç ne arkadaşım. gerçekler var biraz, insan psikolojisi, fizyolojisi oku derim. hadi o da olmadı cem yılmaz izle , son gösterisinde iyi gözlemlemiş cem abi, "aklı yok,fikri var" diyor.


  • kozm  (17.03.14 19:50:37) 
abi hayır soru "kadınlar tayt giymeli mi giymemeli mi" olsa anlayacağım. erkek arkadaş açısından değerlendirmemiz isteniyor. diğer kızlar giyerse giysin. ama sevgilime giydirmem, giydirene de sıfatlardan sıfat beğenirim diyorum. ordan biri çıkmış sen nasıl sevgiline karışırsın diyor. sanane yahu sen git karışmayanla birlikte ol o zaman.


  • tescillimarka  (17.03.14 19:56:47) 
kozm, yurtdışına gittim, oradaki erkekler kimsenin götünü süzmüyor. insansa, onlar da insan. onlarda niye yok? demek ki istenirse bakılmayabilir, taciz edilmeyebilir. siz tedavi olmamakta direniyorsunuz.


  • rock n roll  (17.03.14 19:57:35) 
ben yurtdışına gittim her şeyi bana soracaksınız :(


  • tescillimarka  (17.03.14 19:58:22) 
bence tek haklı tepki selüliti belli olurken tayt giyen kadına olabilir.

bayanlar selülit varsa sakın giymeyin vallahi billahi belli oluyor.
  • neferkitty  (17.03.14 20:03:00) 
yurt dışına gittim ve herkesi gördüm, genelleme yapmaya bayılıyorum diyosun.Evet biz öküzüz, ruh hastasıyız, tayt giyen kızın götüne bakan salaklarız, bi avrupalı olmayı başaramayan gerzekleriz.


  • kozm  (17.03.14 20:05:04) 
erkek olarak gayet guzel buluyorum, kadin 200 kilo falan olmadikca tabii. 100 kiloluk kadina bile guzel durabilir diye dusunuyorum altina o ayi pencesi tarzi ayakkabiyi giymedikleri surece. yani bence problem yok, karim da giyebilir ki giyer. bakan picler yine bakacak nasilsa.


  • beriberi  (17.03.14 20:07:28) 
bu arada zamanında hatırlayan varsa antipati kazanmama neden olan benim meşhur bir alman erkek arkadaşım vardı, mesela o da hoşlanmazdı tayt giyilmesinden.

belki yurtdışında yaşayanların maçosuna da denk gelmiş olabilirim ama yurtdışı muhabbeti olunca eklemek istedim.

''sadece ben yanındayken giy''derdi.

Tayt tepkisi en az ''sana güveniyorum ama erkeklere güvenmiyorum'' kadar evrensel sanırım :D
  • neferkitty  (17.03.14 20:08:03) 
Ben genelde dar, ince ve üzerime oturan şeyler giyinirim. Herkes bilir bu huyumu. Kalın kazaklar, bol şeyler, uzun elbiseler falan hiç taşıyamam. Taytlardan önce skinny jean giyerdim. Taytlar çoğaldı ben de abandım tabi. Her türlüsü var. Eski sevgilim hem bayılır hem deli olurdu giyme diye. Elbette ki dinlemiyordum. Giyemem kalın uzun şeyler diye. Neyse ayrıldık. En son konuşmamızda ''Hala o taytlardan giyiyo musun?'' diye sordu. Adamın aklında kalan şeye bak. Sen hesap et artık ne derece zihinlere yer ediyor.


  • buzbebek  (17.03.14 20:08:49) 
geçen arkadaşlarla muhabbetimiz buydu.... ördeğin seks objesi görüldüğü bir toplumda ister ört ister aç bakarlar. ama işte giydiğin semte, yere göre biraz dikkat etmekte fayda var. atıyorum bağcılarda giymesini istemem ama bebekte vs dolaşıyorsak bişey demem. mekan zaman durumları önemli...

ha bir de göt diye tabir ettiğimiz kısım kapanması şartıyla..
  • farrytikki2  (17.03.14 20:23:37) 
açıkçası yanımda taytla dolaşan kız arkadaşıma arkadan bakıldığını bırak görmeyi hissedersem bile olay çıkar

Bu yüzden bir erkek olarak giyim mevzusunda 'arkasından baktırmayacak' şekilde giyinen kızları tercih ediyorum. Bunu rahat karşılayan sözümona erkeklere de saygı duyarım tabi..(Buradan da 90lardaki gibi o nostaljik uzun eteklerden giyen ve nesli tükenmekte olan kızlara selam ederim:)
  • psmstc  (17.03.14 20:26:21) 
ilk ben cevaplamıştım zaten ama ekleyeyim tekrardan. isteyen istediği gibi giyinsin diyorum.

rock n rolla ben kız arkadaşıma hayatta karışmam böyle bir durumda ama beni tanıyan bir insan da hayatta kalkıp yanımda tayt giymez. izin vermeyeceğimden değil, yurtdışında olsak giyilir. ama bu ülkede tayt giyip yanımda dolaşsa sevgilim ben o geceyi nezarette yada hastanede geçiririm. ya birini hastanelik ederim yada beni ederler.

evet, ben senin de belirttiğin gibi bakan hemcinslerimden utanıyorum. ama bakanlar varken benim onlara tepki göstermememi beklemezsin değil mi? giyilsin ama önce zihniyet değişsin ki ben de katil olmayayım.

edit: ha bakan piçler yine bakacak demiş bir arkadaş, katılıyorum ama katil olma ihtimalimi aza indirmek varken niye indirmeyeyim? ülkenin yarısı abaza ve öküzken azıcık bayanların giyimine özen göstermesi lazım her ne kadar istedikleri gibi giyinmeleri gerekse de.
  • ozzpwnz  (17.03.14 20:35:17 ~ 20:38:43) 
kızıyorlar, tepki gösteriyorlar ama akşama malzeme bulundugu için de yatmadan evvel kaç posta 31 cekiyorlar..
Ego tatmininden baska bişi diil abi bi de o kadar uzun yazmışsınız.
Yalnız bazen ben bile kızıyorum abi taytı hiç giymese daha iyiymiş dediğimiz oluyor orası ayrı o da aşırı teşhircilik
  • Solem  (17.03.14 20:41:58) 
hiç görmedim çevremde böyle bir sorun olduğunu. kışın kar varken kısa kollu + kısa tayt ile voleybol oynayan arkadaşımız vardı sadece "bi baktım kısa kollu ile çıktım, içim üşüdü lan" tepkisi verdik. dişiler de öyle tepki verdi. tayt pek sikimizde olmadı açıkçası. spor taytı diyorum, kısa diyorum, kışın diyorum, beyaz kar var diyorum, uzun olmayan normal bi tişört diyorum.

değiştir aga çevreni.
  • zazazaraeta  (17.03.14 21:00:19) 
tayt, ürünü topluyor ve şekilli gösteriyor. o tayt çıktığı zaman malın gerçek hali meydana çıkıyor. hatunların çoğu da bu yüzden giyiyor. tayt daha seksi gösterip kusurları kapatıyor. zayıf gösteriyor. o yüzden taytsız çıkmasınlar dışarı abi.


  • Manas  (17.03.14 21:17:46) 
çok farklı açılardan cevaplar almışım şahane olmuş.

öncelikle: göt arasına kaçan tayt giymiyorum. derli toplu siyah kalın giyerim genelde. yıllardır pilates yapıyorum ve orada da taytı tercih ediyorum erkek arkadaşım da deli oluyor. bir keresinde spora giden arkadaşının "oh taytlı karılar pilates yapıyoruz diye eğilip kalkıyor oyhhş" gibi şeyler demesiyle de her spor günümde tayta olan tepkisini bunları göstererek koyuyor.

birisi yanımda giysin karışmam demiş. bunu da yaşıyorum, yanında giyilir her şey ama onsuz giyilmez.

ben de istemem erkek olsam sevgilimin götü haritaya benzesin de herkes baksın her yolu semti seçsin, ama bazen götün sahibi ben miyim o mu karışıyor galiba aşırı sahiplenmede.

ama görünen o ki adamın da günahını alıyorum erkeklerin geneli bu bakış açısına sahip. açıklamışsınız da sebepleriyle.
  • kirazıseviyorum  (17.03.14 22:24:59) 
benim tayt hoşuma gidiyor, hele transparan olanlar.
kız arkadaşımın giymesi de hoşuma gidiyor, harika kalçaları var, bende izliyorum.

  • tanrı  (18.03.14 09:15:42) 
Yahu bakmak var bakmak var. Cok dikkatini cektiyse iki sn bakarsin insanlik hali ama got gorus acindan kaybolana kadar ac gozlerle suzerse okuzsun ve evet avrupali degilsin kirosun kardesim.


  • mrz breezy  (18.03.14 12:50:30) 
türkiye'de bakıyorlar. değişiyor. mesela arap ülkelerinde baştan aşağı siyah çuval giysen de bakarlar. yaşadığın yerdeki insanlarla alakalı. kalçayı sarsın ne olucak yani? adam kendisi bakıyor demek ki deliriyor giydiğinde. yorumundan anlayabilirsin.


  • sayns  (18.03.14 13:27:38) 
Her erkek bakmaz ama erkek oldugu icin hencinslerinin ne oldugunu bilir. Iki saniye goz kaymasindan bahsetmiyorum ben ne kadar dikkat ediyorsam bir kadina yanlislikla bakmiyim de yanlis anlamasin kendini kotu hissetmesin diye cunku biliyorum ki insan kendini kotu hisseder ayni sekilde erkekleri daha cok izliyorum ve en yaslisindan en gencine her turlu kadina bakiyorlar. Durumun ciddiyetini anlamak icin azicik erkekkeri gozlemleyin rahibe marry gelse ona da bakacak potansiyelleri var. Bu yuzden de tayt giyse bile cok dar veya ince giymiyor ya da uxun bir seyler giyiyor ustelik bunu ben istemiyorum kendisi rahatsiz oldugu icin giymiyor evdeyken de her seyi giyiyor benim icin daha ne ? Ayrica benim icin de iyi oluyor giymemesi cunku bakan birini gorunce sinirim bozulmuyor yani belki 5 10 dk sonra unuturum gider ama o da olmasin ne gerek var niye tadimiz kacsin ? En guzeli eger sevgiliniz siz uzulmenize ragmen sinirlenmenize ragmen en ufak bir ozveri gostermiyorsa daha da onemlisi dik dik bakilmasindan rahatsiz olmuyorsa farkli dunyalarin insanlarisiniz demektir ayrilirsiniz olur biter.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.03.14 14:15:37) 
sen tayt giyersen erkek bakar, onun için tayt giyme. mantığınız bu mu? ben tayt giymediğimde sorun çözülecek mi, sorunu çözmek yerine, halının altına süpürmeyin. o adam kadınları süzmemesi gerektiğini öğrenecek. ne münasebet, bana bakacak diye ben niye istediğim gibi giyinemiyorum. o zaman her şeyi erkeklere göre ayarlayalım. öyle bişey olabilir mi? evden de çıkmayalım o zaman. anormal bir durum yok mu sizce de?


  • rock n roll  (18.03.14 14:24:53) 
bu tepki ve sapkın bakış sapkın insanlardan kaynaklı.

taytın üzerine uzun bir şeyler giy de benim kafam rahat etsin de ne demek? kıskançlık krizinden defalarca bıçaklanan kadınların olması şaşırtıcı değil.
  • sayns  (18.03.14 14:25:03) 
elin kıro, barzo, hanzo apaçileri yüzünden ben niye kendimi sınırlayım ya?
ben tayt giymeyeceğime o bakmasa nolur acaba?

  • rock n roll  (18.03.14 14:29:20) 
arkadaş damacanaya tecavüz edildi bu ülkede. daha dün 10 yaşında erkek çocuğuna tecavüz edip öldüren adam yakaladın bu ülkede.

biraz derli toplu giyinin, mesele tayt değil.
  • Absinthe75c  (18.03.14 14:29:59) 
adam damacanaya hallendi diye ben istediğimi giyemiyorum öyle mi? o niye doktora gitmiyor da ben tayt giyemiyorum?


  • rock n roll  (18.03.14 14:31:48) 
bir de şu var. bu adam damacanaya tecavüz ediyorsa sen ne giyersen giy sana zaten eder. çözümü buldum; evden çıkmayalım. adama zorla suç işlettirmeyelim. buna hakkımız yok. tayt giyip de onun aklına bişeyler getirmemeliyiz biz kadınlar.sonra tecavüz edince suçlu o oluyor.


  • rock n roll  (18.03.14 14:36:27) 
Bu sitede gördüğüm sanırım en kolpa duyuru. Kıçının kıvrımları ortada gezmeni garipseyen bir erkek arkadaşın var, ne acayipmiş gerçekten.


  • arnold schwarzeneger  (18.03.14 14:36:43) 
maalesef ülkedeki cinsel sapkınlık özgürlüğü kısıtlıyor.


  • Absinthe75c  (18.03.14 14:36:45) 
kadın tayt giymeyince adam damacanayı seksi bulmayı bırakıcak yani? bu adamlar yüzünden kadınlar kendilerini tehdit altında hissedecek? hastasınız.


  • sayns  (18.03.14 14:39:00) 
işte ben de diyorum ki, ben tayt giydim diye bu adam gözünü popomdan ayırmıyorsa burada sorun benim taytım değil. o adam tedavi mi ediliyor, eğitim mi veriliyor, bişeyler yapılması lazım. kadınların tayt giymemesi sorunu çözmüyor.


  • rock n roll  (18.03.14 14:40:45) 
önerim damacanaları da giydirmek ve erkeklerin gözünün önünden çekmek. damacananın kıvrımları etkiliyor olabilir


  • sayns  (18.03.14 14:46:32) 
tedavi ? eğitim? yüzbinlerden bahsediyoruz. belki milyon. onları tedavi etmek veya eğitmek yerine dışarı çıkarken giydiğine dikkat ediyor insanlar. En azından bu ülkede. Çok sıkılanlar ise ülkeyi değiştiriyor. Daha basit çünkü.

edit: vurmayın.
bakın ben durumu savunmuyorum, hoş karşılamıyorum. Hatta erkek olarak sevgilimin kıyafetlerine falan karışasım yok. Ama hiçbirisi yukarıda bahsettiğim gerçekleri değiştirmiyor.
  • Absinthe75c  (18.03.14 14:47:16) 
adamlar sapıklıklarıyla toplum içinde yaşamaya devam etsinler, ben dikkat ediyim. bulduğun çözüm süper. yani bu adamlara göre yaşayacağız biz. eve mi kapanalım? bunların sayısı çok diye devlet öyle otursun mu? tecavüze uğrarsak ama bu adamlar sapık isteyerek yapmadı mı diyelim? siz ne istiyosunuz bizden ya. oldu olacak toplayın bizi bir yere öldürün valla bak. çünkü mantığınız oraya gidiyor.


  • rock n roll  (18.03.14 14:54:26) 
saldırıp tecavüz ettiklerinde de kadın suçlu oluyor. evden çıktı. giyindi. çünkü varlığını o adama fark ettirdi. erkek yine suçsuz, kadın yine suçlu. kadın sadece kadın olmakla suçlu, kadın olarak doğdu ve erkeği cezbetti. bacağını saran şeyi giyse de aynı giymese de aynı. sorun başlıkta sorulduğu gibi, sapkınlıktan oluyor hep.


  • sayns  (18.03.14 14:59:53) 
işte çözüm üretemediğiniz için bana saldırıyorsunuz. ben durum tespiti yaptım diyorum, vurmayın diyorum anlamıyorsunuz.zaten bu mantık ülkeyi bu hale getiriyor. Maalesef.

çıplak gezin lan banane. tespit yaparsam adiyim.
  • Absinthe75c  (18.03.14 15:04:31) 
@arnold schwarzeneger

kolpa olduğunu hiç düşünmüyorum. kanayan bir yara yorum sayısına ve yorumların içeriğine bakarsan aslında var olan bir sorunun yanıtını ve çözümünü iki taraf da bulamıyor. ben bir kadın olarak skinny jeanle kendi giydiğim tayt arasında bir fark göremiyorum (aşırı). ince taytlardan giymiyorum, evet taytı seviyorum. ve kimse giydiğime karışmasın istiyorum. ama erkek tarafı da diyor ki bak abla olay böyle. bu yüzden bunun kolpa bir yanı yok.

- bazı niyetler çok güzel diyorsunuz ki tadımız neden kaçsın ya giymeyiversin. keşke bu yapmayıversinler bir tayt olsa. o gün taytı giymez huzuru kaçırmaz kadın, sonra onla bunla görüşmeyi keser, nolacak di mi ya kafalar rahat olsun huzur kaçmasın. bir kerelik bir maddeli bir anlaşma olsa keşke bunlar ne yazik ki öyle olmuyor. yine de anlıyorum benim erkek arkadaşım tayttan tahrik oluyorsa aynısını karşıdaki erkeklerden bekleyerek sakınması da çok doğal. fakat bu iki durum da "giyersen bakarız canısı" tutumunun bahanesi değil, ya da "giyiyorsam bakarlar tabii" içgörüsüne sebep olmamalı.

her fikre saygım var kimse boş şeyler yazmamış, yazmayacak da.
  • kirazıseviyorum  (18.03.14 16:05:15 ~ 16:11:48) 
o tepkinin sebebi zaten "sapik bakışlar". yoksa tabii ki kadınlar ne giyeceklerini bilirlerde biz hem cinslerimizin ne bok olduğunu biliyoruz.

kendi görüşüm de, benim yanımdayken her hangi bir şey giyilebilir, sorun yok.
  • paranoyak kedi  (18.03.14 16:08:43) 
türkiye'yle amerika'yı bu konuda inatla kıyaslayan feministlerimiz evlilik öncesi cinselliğe ne kadar sıcak bakıyor diye sormak lazım. oralarda adamlar daha liseye başlamadan her türlü cinselliği yaşıyor zaten. haliyle adamlar bir şeye aç değil. burda hayatında meme görmemiş popo görmemiş, ben kız arkadaşımın kalçayı tüm kıvrımlarıyla adamın önüne sereceğim bi güzel süzecek.

yıllardır kızlardan en çok duyduğum bahane "kendimi iyi hissetmek için" olayıdır. sözde kimsenin ne düşündüğünü umursamaz sadece kendi için yapıyordur falan filan. lafım meclisten dışarı fakat geçeceksiniz o ayakları. desene açıkça hoşuma gidiyor herkesin arkamdan bakması, gözlerin üstümde olması diye. benim de oldu öyle -normal şekilde- kız arkadaşlarım aşırı özgürlükçü kıskançlığa gelemeyen falan, sonra adamın biriyle tanıştılar sıçtı ağızlarına gayet de paşa paşa giyilmedi onlar.

eğer erkek arkadaşın kendini yiyorsa ve sen vazgeçemiyorsan o tayttan zaten orda karşılıklı sevgi falan yoktur. taytınızı falan sorun etmeyecek bi -sözde- erkek bulun derim.
  • tescillimarka  (18.03.14 16:13:42) 
ne taytmış ama. bütün duyuruyu toplamışsın.

bence kırk yıllık klişenin başka bir soruş şekli. toplum görüşü, ataerkillik, kıskançlık vs.

erkekler kalçaya bakmayı seviyor. kızlar da göstermeyi. bunları aşan toplumlarda sorun olmuyor. aşmış toplumun içinde de aşamayan tipler olabilir tabii.
  • ermanen  (18.03.14 16:16:51) 
Çözüm niye bulunamıyormuş onu anlamadım. Erkek arkadaşın delirmesi çok basit; kıskançlık. Başka bir açıklaması yok. Benim kız arkadaşımda giyiyor ama popo kısmını kapatacak "hırka, bluz vs" giyiyor. Popo kısmı açık olmadığı sürece sorun yok, aksi taktirde hatlar belli oluyor. Bir erkek olarak başka tayt giyen insanlar dikkatimi çekiyor yalan yok o sebepten "başka erkekler" sevgilimin poposuna baksın istemiyorum.


  • pomaks  (18.03.14 16:39:41) 
yazmayayım diyordum ama bazı yorumlar gerçekten dangalakça
adam poponun üzeri örtük mü değil mi diye bakıyor. Çok komik lan.

  • tanrı  (18.03.14 22:35:57) 
Taytın sporda giyilmesinde erkeğin sorun çıkarmasının sebebi diğer erkekler. Hani kadınlar inatla kabul etmiyor ama erkeklerin çoğunun bakış açısı sakat.

Onun dışında tayt son derece itici bir şey olduğundan sevgilim tayt giysin istemem. Genelde de bacakları selülitli, götü büyük ya da kuru çöp gibi kızlar giydiğinden dolayı da bu algı oluşmuş olabilir. 25 yaşındayım taytın yakıştığını gördüğüm kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Öte yandan siz bedeninize uyandan daha dar tayt giyince transparanlaşması ya da poponuzun iki lobunun da hayvan gibi ortaya çıkmasından dolayı gözü dönen ve duvara tırmanacakları biliyorum.
  • nawar  (18.03.14 22:49:21) 
ben yakışan kızların her daim giymesi taraftarıyım. ama lütfen 150 kilo karaya vurmuş balina tadında ki kızlarımız uzak dursunlar.


  • Sskywalkeremre  (18.03.14 22:50:50) 
yukarıda genelde "yurtdışında giydim kimse dönüp bakmadı burada herkes bakıyo" diyolar ya.. öncelikle oradaki adam sana niye baksın türk kızının vücut güzelliğle diğerlerini nasıl karşılaştırısın. ayrıca oradaki adamların iyi kötü sex hayatları cinsel yönden baskı altında değiller..alışmışlar bu yaşantıya.

soruya gelirsek evet taytın ciddi manada tüm vücut hatlarını ortaya koyduğundan hem fikiriz. güzelse de bakılır göz ucuyla. ama kız arkadaşımın türkiyedeki toplum içerisinde giymesini istemem. ha ayrıca kendisine ve çoğu türk kızınada yakıştığını düşünmüyorum boy kilo basen orantısızlığı sebebiyle.
  • gibicibicis  (18.03.14 23:03:12) 
ya salak oluyorsunuz bazen, gerçekten.

"istediğiniz gibi giyinmek KESİNLİKLE hakkınız kadınlar."

tamam mı? anladınız mı? anlaştık mı?

bu siktiğimin iğrenç ülkesinde damacanaya tecavüz edenler var, evet. ülke sapık dolu ve hepsinin tedavi edilmesi lazım, evet.

ama vay arkadaş sapık var diye ben istediğim gibi giyinemeyecek miyim diye soruyorsan giyin taytını da git varoş bir semte arkadaşını ziyarete akşam vakti. bakalım hala konuşabilecek misin böyle. biz sana hak veriyoruz ama bu lanet olası herifler silinip gidene dek kendinize dikkat edin diyoruz.

kendi sevgilim adına ben şanslıyım. rock n rolla vb. insanların (varsa) sevgililerine sabır diliyorum.

edit: bizim gibi ılımlı yaklaşanlara bile saldırıyorsunuz ya. eve kapatacakmışız falan ya. siz ne istiyorsunuz? kapalım elimize silahı gidip tek tek vuralım mı o orospu çocuklarını?
  • ozzpwnz  (19.03.14 04:32:42 ~ 04:37:23) 
@ozz

çok içten yazmışsın kızamadım. sen de haklısın evet.
  • kirazıseviyorum  (19.03.14 16:29:45) 
@gibicibicis ya SİKTİR GİT lan. amk 2014teyiz hala böyle gerizekalı kıro kıro muhabbetler yapanlara inanamıyorum ben arkadaş ya. bu kadar mı beyinsizsiniz bu mudur yani burda bakıyolar orda bakmıyolar çünkü siz türk kızısınız o yüzden vücudunuz iğrenç. bütün YABANCILAR da taş ayrıca.

hasssssssssssssssssssiktir lan ordan. acaba hayatında bi kez olsun edirneden öteye gittin mi.
  • mrz breezy  (19.03.14 20:02:28) 
türk kızlarıyla , yabancı kızların vücudunu nasıl karşılaştırırmışız?
eminim bunu söyleyen de brad pitt'dir. komik olmayın allasen, gidin aynaya bakın. dinime küfreden müslüman olsa.

  • rock n roll  (19.03.14 20:07:43) 
madem bu kadar leşiz niye bakıyosunuz lan o zaman? hayvan gibi bakıyosunuz. her gün her saat her saniye bıkmadan usanmadan süzüyosunuz. o zaman demek ki siz de kırılıyosunuz abazalıktan elleriniz nasır bağlıyo 31 çeke çeke, böyle leş karılara bile illallah dedirttiğinize göre.


  • mrz breezy  (19.03.14 20:10:54) 
ya sacmalamayin ne egitimsizligi ne abazaligi, tayttan degil got afedersiniz giyenin vajinasinin dudaklari dahi belli oluyor, tamam bakmayalim da, ona da bakmayan adam gaydir, toptur, ibnedir. erkek arkadasin da kiskanmis seni iste giyme diyor, baska insanlarin senin kaseni gormesini istemiyorum diyor, nesi anormal bunun ya, nerelere baglamissiniz olayi yav.


  • jangbogo  (19.03.14 20:21:18) 
oha kavga çıkmış. ben tayt giyen kızlarda popodan ziyade zıplayan öl baldırlara kitleniyorum. çok seksi bişey bence.

örnek : www.youtube.com
  • hasmetizm  (19.03.14 20:21:20) 
ahahaha. genel konuşuyorum, modernlik ve saygı kavramlarımızı ciddi bir şekilde gözden geçirmemiz gerekiyor. çıplak olsa dönüp bakmayacakmışız, olması gereken buymuş bilmem ne... bu ne lan? insanlar, çıplak insan gördüğü zaman dönüp bakar, bakmak ister. kahveden ali dayı sokağa çıksa onun götüne de bakarım ben. içgüdüsel bir şey bu.

abazanlık ayrı, kız arkadaşın giyimini kısıtlamak ayrı, bakma özgürlüğü ayrı. yurtdışında erkekler bakmıyormuşmuş. yalan ulan. erkekler de bakıyor, kadınlar da bakıyor. dünyanın her yerinde böyle bu.

yurtdışında ne olur? erkek rahatsız etmez. taciz etmez. bakıp geçer. kadın mahalle baskısıyla karşılaşmaz vesaire.

insani özellikleri itin götüne sokup "yanlış" olarak göstermeye, yapılmaması gereken kasıntı hareketleri de "ideal" diye sunmaya bayılıyorsunuz lan.
  • pescador  (19.03.14 20:25:32) 
@pescador: benim söylemek istediğim de oydu zaten. bakmıyolar demedim, "hayvanca baktıklarını hissetmedim" dedim (ilk yorumuma bakarsan). burda önemli olan faktör benim rahatsız olmam. fark ettirmeden baktıysa zaten şikayet edemem napıyım gözlerini mi çıkarayım, isteyen istediği yere bakar yani.

ama burda hissediyorum, rahatsız oluyorum çünkü bakıp geçmiyolar, resmen süzüyolar.
  • mrz breezy  (19.03.14 20:30:12) 
Nesini anlamıyosun çok kompleks bi konu ya amk.


  • ehti  (19.03.14 20:33:43) 
@breezy hanım abla, inan senin yazdığın hiçbir şeyi görmedim. üzerine alınma. yukarda 3-5 şey görünce direkt aşağı inip cevab gömdüm. son 10-20 cevabı okumadım, ortaya saldırdım. çok sinirliyim. isyanım sana değil.


  • pescador  (19.03.14 20:35:44) 
oha amk kaç cevap gelmiş lan.

çünkü göt belli oluyor. baya baya bildiğin fetiş kıyafet. giyen ilgi manyağıdır. "o zaman bakmayın siz de." diyen de ilgi manyağıdır. erkek arkadaşın başkası senin götünü görmesin diye öyle diyor. haklı.
  • ya ben lan neyse  (19.03.14 20:59:57 ~ 21:02:48) 
tayt giymiş kadın götüne bakanların üstüne avrupalılaşamayanlardanmışsınız diyerek yürüyen feminiklere taytsız ve kıllı götümle gülüyorum

sen istediğini giyersen insanlar da istediği gibi bakar, olay bu.
sen insanlar bakıyor diye rahatsız oluyorsan yapacak birşey yok, götünü kapatabilirsin.
sevgilini seviyorsan ve kıyafetine karışmasını istemiyorsan onun hassasiyetlerine saygı gösterirsin.
mesela tayt giyince götü kapatacak birşeyler giyersin ve etek giymiş gibi görünerek ortada buluşursun, ne sen rahatından olursun ne erkeğin huzuru kaçar ne abazaya malzeme çıkar.
kimsenin plajda bikini giyene, davette dekolte giyene giyme demez, her kıyafetin yeri var biz sadece sokaktaki teşhircilikten rahatsızız

herkes sevdiğim kişinin özel olmasını ister.
sokakta, sporda götünü başını ortaya çıkartıp "ahihaiha çoh moderenim canıım", "alla alla bu ayılar neye bakıyor ki acaba?" tribine giren insanın götü ve modernliği ile başbaşa bırakılması büyük olasılık.

ayrıca gibicibicis haklı ve mrz breezy, sana laflar hazırladım
türk kızlarının büyük çoğunluğu kısa boylu ve şişman lan işte, yalan mı? götünüz göbeğiniz birbirine girmiş abazalardan aldığınız özgüvenle, siksokpolitan dergilerindeki kızlara özenip onlar gibi giyinmeye çalışıyorsunuz ve sonuçta teşhircilikten öteye gidemeyen varoş bir görüntü sergiliyorsunuz
bu tip, 1.50 boy 75 kilo kızların tayttan fışkıran götüne bakan zaten yok biz de bakmıyoruz avrupalı da bakmıyor.

sonuç;
spor yapan düzgün vücuda sahip kızlar tayt giyer ama erkek arkadaşları da diğerlerinin ne gözle baktığını bildiği için giymesini istemeyebilir(isteyebilir de) bu barzoluk kıroluk ayılık (veya godoşluk) değildir.
ister benim viccudum benim kararım diyerek göt açıkta gezersin ister erkek arkadaşının hassasiyetine (varsa) saygı gösterip götü saklarsın.

ben, beraber vakit geçirdiğim insanın götünü saklamasını tercih ederim
  • azizakin  (19.03.14 21:03:13) 
hahhaha hasssssssssssssssiktir ordan be. şunun yaptığı sikimsonik genellemeye bak hele. bak bak bak bak. devam et bradciğim, nasıl yağlı ve çirkin olduğumuzu anlat bize. sen hiç ininden çıkıp istanbul'un herhangi güzel bi semtinde dolaştın mı? küçükçekmece sahilde fln yaşıyosan onu bilemicem tabi de.

ya sana ve senin gibilere fikrimi açıklayıp anlamanızı beklemicem lan. siktirin gidin ininizde yaşayın siz amk ayıları.
  • mrz breezy  (19.03.14 21:42:33) 
Valla mahalle karilari gibi eli bele koyup agizdan kopuk sacarak kufretmek gercekleri degistirmiyor

Fikirlerimin gecerli olmasi icin nerede oturdugumun veya nereleri gezdigimin onemi yok ama kucukyalida oturuyorum isyerim kalamista ve ise bisikletle gisip geliyorum yani senin fil gotunu muhtemelen gormusumdur
Kiyasladigim hatunlar her sene gittigim hollandada yasayanlar
Goz var izan var mk hangi yuzle iyi semte git bakmaya deger gotler orda yaziyosunuz anlamadim got gottur zengini fakiri olmaz

Sadece fit ve zenginler mu turk kizi? Enflasyonun beyaz esyadan hesaplanmasi gibi bisey lan bu.
  • azizakin  (19.03.14 22:30:04) 
hıhım evet evet. aynen devam.


  • mrz breezy  (19.03.14 22:38:37) 
su katılmamış anadolu kezbanına dayarsan avm kültürünü, dayarsan cosmopolitan'ı olacağı budur. fransa fransa olduysa 400 yıllık bi evrimle oldu, bizdeki gibi tek gecede yapılmış tepeden inme bi devrimle değil. kaldı ki fransız kadını bile bilir nerede ne giyeceğini, champs elysee'de giydiğini banliyölerde giymez. bizim anadolu kezbanı istiyor ki nişantaşı'nda da giysin travesti minisini, tarlabaşı'nda da. ama en sonunda tenhada kıstırılınca ağlıyorlar işte.
yapılan geyiğe bak yahu, "bakıyorlar diye giymeyeyim mi?". "timsah var diye o nehirde yüzmeyeyim mi?" gibi olmuş. şu "naapalım eve mi kapanalım:(" edebiyatından da gına geldi. metin belgesinden bile duyuluyor ağlaşmaları yahu.

edit:alıntıdır.
  • Absinthe75c  (20.03.14 11:27:41 ~ 11:29:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.