[]

Gizli Numaraya Küçük Sürprizler Yapmak

Ya zamanında açmışım ben bunu, sonra nasıl kapatılacağını da unuttum. Böyle birkaç aydır sürekli gizliden arayıp sessiz sessiz takılan biri var. Konuşuyorum dinliyo, konuşmayıp kapatıyorum bi iki gün sonra tekrar arıyo. Söyleniyorum falan tepki vermiyo. Kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok, bi de eski numaramdan arıyo yani. Şimdi aramalara kapatasım da gelmedi, bi dahaki arayışında böyle konuşmasını sağlıycak bi şeyler söyleyesim var.

Bir de numarayı kendi imkanlarımla öğrenme olanağım yok galiba di mi? Nasıl öğrenicem kim olduğunu?


 
@mosquera'nin verdiği link, cia alt yapisini kullanıyor.


  • grimer  (17.03.14 18:49:01) 
yalnız beni arayan numara bilinmeyen numara. numarası olsa geri arar sorarım canım eheh.


  • olivia ofrenda  (17.03.14 18:54:10) 
aa bak şimdi aklıma geldi... şöyle bişey yap. (ama numarası yerine nereden oldugunu anlayabiliriz. hani şüphelendiğini biri varsa en azından konumundan bi tahminde bulunabilirsin diye yazıyorum)

bir twitter hesabı aç. şifresini de sapığa söyle. açtığın twitter hesabının ayarlarında twit atarken konumunu göster muhabbeti var. verdiğin twitter hesabından sözde DM ile mesajlascakmıssınız gibi söyleyin. twitter hesabınızla karşılıklı takipleşin yeni açtıgınızla. sonra sonra bitane mention at sapıgın hesabına. o da sana bişey yazarsa konumunu tespit edersin.
  • farrytikki2  (17.03.14 20:31:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.