[]

Malezya uçağı ne çıkacak sizce?

film gibi oldu resmen. önce irtibatın kesildiği yerde düştü sandılar. sonra aynı denizde güneye gidip düşmüş olabilir dediler. sonra hint okyanusu. şimdi de hindistan'a doğru uçmuş olabilir diyolar. pilotların uçağı kaçırdığından bahsediyorlar ayrıca.

bu kadar teknoloji ile bulunamaması normal mi?

ne çıkacak sonunda sizce?

 
denizin altındaymış gibime geliyor. diyorlar ki o kadar büyük bir uçağı herhangi bir yere indiremezler; normal havalimanlarına inseydi de bulunurdu.

muhtemelen denildiği gibi pilotaj bilgisine sahip birileri uçağı kaçırdı bir süre sonra da bum. ama tabi o kadar insan var. keşke onlar şu anda kurtarılmayı bekliyor olsalar.
  • nodrap  (17.03.14 16:08:15) 
derin bir suya iniş yapıp gömüldü tahminimce.


  • fenerbasket  (17.03.14 16:10:07) 
Ben pilot intiharına yatırdım tüm parayı. Şu an aprondan yazıyorum.


  • gyroscope  (17.03.14 16:13:04) 
şu zikzaklı rota doğruysa ki ben nedense bu kadar bahsedilenlerden sonra pilotun çok yetkin olduğuna yani o uçakla her şeyi yapacağına inandım, uçak şu anda hindistan ya da yukarda asya steplerinde bi yerde. neden dersen bilemem.

yok o rota yanlışsa uçağı bi sorundan dolayı havaalanına döndürmeye çalışırken hint okyanusu üzerinde kayboldu ve bi süre sonra yakıt biterken okyanusa inmeye çalıştı sonra da herkes boğuldu gitti diye düşünüyorum ki başından beri böyle düşünüyorum aslında.

ama ne biliyim, insan gerçekten hayret ediyor.

ayrıca sonunda ne çıkarsa çıksın pek çok kimseye inandırıcı gelmiycek sanırım.
  • tepedeki psychedelic adam  (17.03.14 16:19:25) 
abi resmen lost'a döndü olay. dharma falan çıkacak bence.


  • mtfbwy  (17.03.14 16:31:51) 
başka boyuta geçti. :/


  • dimitri iskete  (17.03.14 17:16:29) 
uzaya kaçmış olabilir. şaka maka bu teknolojide haber alamıyoruz açıklaması pek akıl karı değil gibi...


  • farrytikki2  (17.03.14 17:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.