[]

AKP'nin kendi yaptırdığı ankette %29 çıkması

an itibariyle twitter'da bir hesap akp tarafından yapıldığı iddia edilen bir anketi açıklıyor. geçen yerel seçimlerde %38 aldıkları düşünülürse bu şeçimde %29 almaları sizce sürpriz olur mu?

bence olmaz.


twitter.com

 
kardeşim ben geçen seçimde aldıkları oya bakıyorum bu süreçte yaptıklarına bakıyorum istanbuldaki ankaradaki adaylara bakıyorum ve bunun gerçeği yansıtıyor olabileceğini söylüyorum. tayyip'in sarıgüle saldırması gökçen'in son zamanlarda iyice seviyeyi düşürerek mansur yavaş'a saldırması beni doğruluyor.


  • bunlarolmaz  (17.03.14 14:45:31) 
not: üstteki geri zekalı yazısını silmiş.


  • bunlarolmaz  (17.03.14 14:45:59) 
akp'nin kemik oyunun %35 olduğu iddialı. geçen seçimlerde chp veya mhp ye oy atan bir adam bütün bu sürecin sonunda akp'ye mi oy atmaya karar verecek allasen?

geçen yerel seçim %38. cemaat kaçtı, yetmezciler kaçtı, kürtlerin bir kısmı kaçtı. %29 gerçekçi. diğer partilerin oyuna ne oranda yansıyor bu asıl muamma olan o.
  • kta  (17.03.14 14:51:56) 
bu hesap bu ankete nerden ulaşmış? bırakın kendi yaptırdıklarını, basında çıkan anketleri manipüle etme girişimlerinde bulunan bir partiden bahsediyoruz. eğer bu twitter hesabı akp'nin gizlice yaptırıp da sonuçlarını lanse etmemeyi seçtiği anketlerin manipüle edilmemiş hâllerine bir şekilde ulaştıysa doğruluk payı var, ama yine de %29 biraz düşük gibi geldi.


  • moroff  (17.03.14 14:59:29) 
insanlarda öyle bir algı oluşmuş ki sanki ak parti %30'un altına inemez. arkadaş bu adamlar mitingleri kalabalık gözüksün diye boşuna mı yatırım yapıyor. ankara'dan istanbul'dan izmir'e adam götürmelerinin nedeni işte hep bu. sizin kafanızdaki akp'nin oyları düşmez algısını canlı tutmak.

aşın artık bunları. yerel seçimde sallanacak ve bir dahaki seçimlerde gidecek bu akp.
  • bira sisesi kapagi  (17.03.14 15:01:00) 
%20 alsalar yine şaşırmam. seçmeni silinip gidecek. akp'ye oy verdim demeye yüzü kalmayacak. erdoğan ailesi desen zaten kaçacak..


  • ozzpwnz  (17.03.14 15:02:26) 
şu dar cevrenize göre hareket edip %20 iner demek çok komik oluyor internet twt kullanan seçmen hala çok azınlık durumunda olaylardan bir haber insan sayısı çok fazla. en son yerel seçimlerde %38 alan AKP gene %35 altına inmez.(geziyi destekleyenler kadar desteklemeyip dış güçler martavalına inanan halkta var)


  • mrthany  (17.03.14 15:09:40) 
Olm halktan kopuk olunda bu kadar da olmayın... Hani komik bile değil AKP nin yüzde 30 alacağını söylemek. Yahu 45 in altına düşmeyecek! Ama bunu görmek için halkın arasına karışmak şart...
Bence bırakın bunları da... Seçimlerde hile var:) ona odaklanın

  • ne nicki be  (17.03.14 15:16:11) 
@zibidigibi, bu anketler internet üzerinden düzenlenmiyor.


  • moroff  (17.03.14 15:19:51) 
o seviyelere ancak ekonomik uçuruma yuvarlanırsak düşerler. sözlükte de yazdım bir iki defa bu konu hakkında. ülkenin çoğunluğunu oluşturan dar gelirli kesim cebindeki paraya bakan kitledir geri kalan hiç bir şey onu alakadar etmez.


  • fenerbasket  (17.03.14 16:13:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.