[]

blogum hakkında yorum istiyorum ey kediseverler!

logoyu buradan bir arkadaş yaptı sağolsun.

adres de www.kedilerleyasam.com

neler hakkında yazsam, şimdiye kadar yazdığım 5 şey iyi midir ki? kedi sahiplerine bir referans olsun istiyorum ama bilemedim çok mu iddialı bir düşünce. burada da çok bilgili arkadaşlar var yorum yaparlarsa sevinirim.

 
okumaya zamanım olmadığı için okuyamadığımdan ve kedi insanı olmadığımdan içeriği hakkında yorum yapamam ama tasarımı güzel. sol frame'i biraz daraltırsan daha iyi olur bence.


  • r_u_h  (17.03.14 14:24:01) 
benim kedim yok ama ablamın var, o yüzden ilgiliyim çok seviyorum kedileri. Benc blogunun şablonu güzel, sol sütunu daraltırsan daha hoş görünür. İçeriğe gelince kategorileri daha spesifik yapabilirsin. Mesela kedilerle yaşam yerine olması gereken aşılar, kedi cinsleri, yaşlarına veya cinsiyetlerine göre kediler gibi daha spesifik gruplar oluşturabilirsin ki kişi aradığını daha çabuk bulsun ve blogun dolu dolu gözüksün. Benim de 4,5 aylık blogum var mutfağa ilgin varsa beklerim, kolay gelsin :) secilinpastadunyasi.blogspot.com.tr


  • söylemez  (17.03.14 14:32:55 ~ 14:33:30) 
Yalnızca başlıklarını okudum yazıların ama kedi sahiplerinin en çok tavsiyeye ihtiyaç duyduğu konu olarak 2.kedi konusunu önerebilirim. Çoğu insan bunu nasıl yapacağını bilmiyor, yanlış yapıyor, sorun yaşıyor. Evde bir kedisi olanların ikinci kediyi eve ve mevcut kediye nasıl sunacağı, alıştıracağı, iki kedinin sorun yaşamamaları için nasıl tanıştırılmaları gerektiği vs.
Köpek veya diğer hayvanlarla ilgili de olabilir. "Evimdeki kediyle anlaşamadı" gerekçesiyle bikaç gün sonra sokağa vs bırakılan çok hayvan oluyor.

  • cereal killer  (17.03.14 14:34:30) 
başka bir şey daha aklıma geldi kedilerle ilgili okuyucuların soru sorduğu senin de yanıtladığın küçük bir forum alanı da oluştursan hoş olabilir.


  • söylemez  (17.03.14 14:34:34) 
benim 2 kedim var, o konuda da araştırma yapıp yazayım bir şeyler, teşekkürler :)

soru sorma kısmını da ekleyeyim teşekkür ederim :)
  • passion rules the game  (17.03.14 14:35:46) 
ingilizcen varsa kedilerle alakalı bilimsel yayınları, blog'ları vs. takip edip sana ilginç gelen makaleleri türkçeye çevirip paylaşabilirsin mesela. site içerik anlamında güzel, hem bilgilendirici, hem de kişisel, samimi bir yanı da var, ancak telefondan girdiğimden tasarım hakkında bir yorum yapamayacağım. kolay gelsin.


  • moroff  (17.03.14 14:40:13) 
gayet güzel olmuş, ellerine sağlık.
sol frame daraltılsa daha bir güzel olur sanki +1

ev yapımı yaş mamalardan, aşıların gerekliliğinden, ev içi güvenlik önerilerinden, seyahat durumlarından, kedi pansiyonu ve güvenilir veterinerlerden de bahsedebilirsin.

forum oluşturmak da mantıklı.
  • biliyorum ki ben  (17.03.14 14:42:20) 
teşekkür ederim, mesela pankreatit için öyle bir araştırma yapmam gerekti ama insanın başına gelmedikçe bu tip şeyleri bilemiyor.


  • passion rules the game  (17.03.14 14:42:30) 
çok güzel olmuş. biraz arka planlara renk verebilirseniz iyi olur bence her yer beyaz ya, mat renkler anasayfaya yakışabilir tabii tercih senin.

Neko için üzüldüm :( çok geçmiş olsun şimdi durumu nasıl?
  • yue  (17.03.14 14:44:26) 
sol frame'i css kodlarıyla oynayıp küçültmeyi deneyeceğim şimdi. çok teşekkür ediyorum öneri sunanlar için.


neko maalesef yoğun bakımda, hala ağrısı varmış. 2 gün daha kalacak, ilaçların etki etmesini bekliyoruz. yemek yiyor, kusmuyor, hareketli, bu da bize umut veriyor.
  • passion rules the game  (17.03.14 14:45:42) 
çok güzel olmuş, elinize sağlık. logoyu ve texti biraz daha da büyütebilirsiniz sanki.


  • innerbliss  (17.03.14 14:50:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.