[]

is bankasi problemimizi kime anlaticaz

sifreyle ilgili bir problemim vardi, is bankasi'nin musteri hizmetlerini aradim 444 02 02 bi soru soracaktim kendilerine. kadin bana tarif ediyo 403.. bi hata kodu veriyo surekli bunu iletince hatti daha fazla mesgul etmeyin, "iyi gunler" dedi telefonu suratima kapatti. ben bu evrimini tamamlamamis kadinin adini onumdeki kagida yazmistim nasil ve nereye sikayet edebiliirim ? 444 02 02 demeyin bu zaten ordan biri yani boyle mudur bunlarin amiri falan... hic bi telefonda yok sitelerinde!!! nereyle muhatap olucaz bilen duyan var mi ?




 
aç genel müdürlüğü ara, çemkir.

ama unutma ki belki de bir kişinin işine son verilmesine sebep olacaksın, haklılığından eminsen ara derim.
  • arigold  (26.05.09 11:53:57) 
çalıntı kartı tuşla.
3-4 kere ordan oraya bağlarlarsa çemkir, hemen hallediyorlar.
iş bankası böyle.
  • aithra  (26.05.09 12:04:04) 
hesabının olduğu $ubeye bizzat gidersen daha kolay halledersin.

çağrı merkezi / telefon bankacılığ olayı ülkemize henüz bir numara büyük gibi geliyor bana.
  • robinbook  (26.05.09 12:50:50) 
Bence tekrar düşünün, sizinle konusan kadın isinin geregini yapamamış olabilir, hatta siz gayet mantıklı sorular sormus olabilirsiniz ama belki sizden onceki konustugu baska insanlara ne sorarlarsa sorsunlar ne kadar saygısızlık ve taciz ederlerse etsinler evet efendim sepet efendim diyip sıra size geldiginde gereksi yere patlamış olabilir. İşleminizi şubenizin santralini arayarak veya direk şubeye giderek halledebilirsiniz, o kadını gerekli mercilere şikayet etmek belki sizde bi anlık rahatlama yaratabilir, herkes aldığı maaşın karşılığını versin diye düşünüyo olabilrsiniz, yüzünüze telefon kapatmanın kolay olmadığını o kadına anlatmış olabilirsiniz ama bu olayı bu aksaşm olmadı yarın unutacaksınız, ama o kadın için cok daha pahalıya malolucak muhtemelen, çünkü türkiye'de çağrı merkezi çalışanları en zor şartlarda çalışanlar, en çok şeye sabretmesi gerekenler, en uzun mesailerle çalışanlar ve iş güvenlikleri gerçekten cok az, ben sizin yerinizde olsam boyle bisey yapmaya cesaret edemezdim cunku bunun sorumlulugunu almak zor gelirdi, sizi hiçbişeyden alıkoyamam ama bu soruyu gorup bisey uazmassam da icim rahat etmezdi galiba


  • tehanu  (26.05.09 14:55:03) 
sikayetvar.com u deneyebilirsin. onlar seni arar.


  • piano factory  (26.05.09 15:57:02) 
@ tehanu

oylece bakar kalirim .) neden cesaret edemiyim ayri niye is guvenligi olmasin telefonla konusurken kadinin kafasina santral mi dusecek. gun saat gorevlinin adina kadar verip resmi yaziyla sikayetimi yaptim. tavuk gibi seyretmektense uyanik oldugumu gosterip musterinin suratina cat diye telefon kapamanin ne oldugunu gosteririrm ben ona.
  • maresalx  (26.05.09 16:53:05) 
Kadın işinden atılabilir, bak yapma diyenlere aldanma sakın. Atılsın. Bu ukala dümbelekleri işini adam gibi yapmayı artık öğrensin. Bana adam gibi hizmet etme karşılığında maaş alıyorlar. İşin peşini bırakma.


  • pichoscosama  (26.05.09 16:58:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.