[]

PS3 ve XBOX360 sorunsalı

Merhaba Pazartesi gününe nötr olan duyurucular,

her ne kadar hepinize seslenmiyor gibi yapsam da sorum hepinize..

1 adet ps3 ve 1 adet xbox360 aldım. Otele koyacağım, çoluk çocuk oynasın diye. (kiralamayacağım. hangi çağda yaşıyoruz zaten!) Malum oyunlar pahalı, cihazları kırdırayım diyorum. bu yüzden cihazların hdd boyutu yüksek.

şimdi okuyorum da, yok ban yersin, şu olur bu olur diye şeyler dönüyor forumlarda.

ben cihazların internete çıkışı mac adresinden bloklayacağım. sorun olur mu yine de? oyun tercih ederken max. 16 yaş için oyunlar bakıyorum. şiddet içermemeli. En az 10ar adet oyun olmalı.

var mı tavsiyeniz? aga öyle değil böyle yap? ben sana yardımcı olurum güzel kardeşim? ben yardımcı olamam ama buraya bir bak diyeniniz?

not: alanya'dayım. ama çok önemli değil. azıcık önemli lokasyonum.
teşekkürler.

 
PSN'e login olmadıktan sonra yani ps3 internete bağlı olmadıktan sonra sorun yaşamazsın. Zaten banlansan da singleplayer oyunlar oynanıyor PS3 te ondan sıkıntı yok yani. Xbox'da öyle diye biliyorum ama hani ne olur ne olmaz bir sor sen yine. Oyun olarak da zaten kafadan futbol oyunlarını alacaksın Fifa ve PES onun dışında platform oyunları falan alacaksın eğer şiddet olmasın diyorsan. Guitar hero falan koyabilirisin gitarlardan da alırsın vs.


  • wallcan  (17.03.14 12:27:56 ~ 12:30:35) 
almadan sorsaydınız ya adam gibi garantili ve jtag li xbox 360 satanlar var. içinde 50-200 oyun ile geliyor kinect de oluyor vs.
ben daha yeni aldım bir akrabama evde duruyor kinectli 1 tb diskli 200 oyunlu falan.

  • ozdek  (17.03.14 21:54:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.