[]

Jatomi üyeliği :)

Sevgili batiatus hanesi savaşçıları,
Daha önce sormuştum mköy beşiktaş taraflarında spor salonu arıyordum neyse efenim

sonunda buldum
bellevue residence beşiktaş'ta jatomi var havuz vs çok güzel yer head office'leri oradaymış zaten.

neyse gittim bi gaz
zaten uzun zamandır da arıyordum ancak çok pinpirikli bir adam olarak çok kötü yorumlar okudum hakkında.
Mekan güzeldi cuma iş çıkışı gittim iş yerime yürüyerek 10dk

neyse 2100 TL 13 ay üyelik veriyor.
şimdilik 160 TL 1 ay deneme olarak verdim ancak sözleşme imzalamadım ve kredi kartı da limiti çok az olan bi kart verdim.

bazı yorumlar okudum tırstım. bir kere üye yapınca kitliyorlarmış yıllık üyeliği falan

Gitmek istiyorum ama o gazdan kurtulunca hala ulan çok para mı vs diye düşünmüyorum da değil..

 
Sürekli özel derse para bayılmayacaksan gitme. Jatomi ile ilgili olumlu yorum duyduğum pek kimse görmedim.


  • arnold schwarzeneger  (17.03.14 08:38:23) 
yok yahu ben hiç bir spor salonunda özel derse para bayılmam
internet var gerekirse ingilizce kaynaklarda bulur kendi kendimin eğitmeni olurum :)

  • croswell  (17.03.14 08:52:40) 
kendi kendine takilacaksan, spor kulturun ve az da olsa altyapin varsa jatomiye gidebilirsin. onun disinda cok paraci bir isletme, hocalar ozel ders verecem diye hic yardimci olmuyorlar (genel basit konular haricinde).

bunlarin disinda bir beklentin olmasin.

ayrica cuma gunu degil, en yogun olan pazartesi aksamlari gidip gormen gerekir. jatomide uye siniri diye birsey yok. suan beylikduzu marmarapark jatomi'ye pazartesi, sali gunleri gitmiyorum cunku metrekareye 3 kisi dusuyor. maksimum 100 kisinin ayni anda spor yapacagi yerde 250 kisi oluyor. bellevue yeni acildi sanirim ama orasi da yakinda ayni durumda olur. gecenlerde gittikleri seminerde uyelik yenilememe oraninin %96 oldugu belirtilmis, bu yuzden toplayabildikleri kadar uye toplamaya calisiyorlar.

1 kere senelik uyelik yaptin mi zaten kredi kartindan komple 2100 lirayi bloke ediyor. yani istesen de kurtulamazsin, spora gitsen de gitmesen de o parayi bayilacaksin.

bu arada beylikduzude 3 ay (+1 ay hediye) 320tl veriyorum. tabi havuz mavuz yok, amele gibi bir salon.
  • a340  (17.03.14 09:02:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.