[]

5s mi note3 mu?

Ikisinden birisini alacak olsaniz tercihiniz ne olurdu? Bariz avantajlari ya da sikintilari var midir bildiginiz?




 
note 3 alırdım android işletim sistemini daha kullanışlı buluyorum ve samsung galaxy note serisi ile baya başarılı


  • nuvomed  (16.03.14 22:28:47) 
5s derdim ben.

3 jenerasyondur iphone kullancısı olarak genel sıkıntılarını dile getireyim. şarjı çok yiyor. şöyle ki günde 1-2 kere şarj ediyorum. sık kullanıyorsan sıkıntı yaratabilir.

application açısından da önde iphone fersah fersah önde. keza jailbreak ile apayrı bir cihaz haline geliyor iphone, gerçi android sistemlerde de custom rom'lar mevcut. onları hiç kullanmadığım için bilemeyeceğim.
  • ozzpwnz  (16.03.14 22:30:24) 
jailbreak yapılıp swipeselection yüklenmiş bir iphonenin önüne ne geçebilir diye hep düşünmüşümdür.


  • excespeace  (16.03.14 22:41:43) 
aylık en az 20bin falan kazansam iphone alırdım yeni seri çıktıkça değiştirirdim. iphone yeni ios güncellemeleriyle ölüyor ancak android özellikle xda'daki custom rom desteğiyle gidebildiği kadar gider s1 için bile hala rom çalışmaları var samsung desteği kesmiş olsa bile.


  • qazwsx  (16.03.14 22:46:13 ~ 22:46:40) 
tabiki de note3 kiyaslanamaz bile. su am elimde de note2 var. amacin buyuk ekran ve nete girmekse facebook twitter skype watsapp youtube filan. bunlar icin o telefonlara verecegin paraya yazik. bi iki jenerasyon oncesinin amiral gemileri de isini cik iyi gorur. note2 htc one filan note serisinin bataryasi guzel ozellikle note2 hala en iyisi. illa ikisinden biri diyosan da note3 al bence.


  • ergenpezeveng  (16.03.14 22:50:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.